Партнер рубрики Події

Тернопільські рятувальники повернулися зі звільненого від окупантів Ізюма

Тернопільські рятувальники повернулися зі звільненого від окупантів Ізюма

Два тижні співробітники ДСНС з Тернопільщини розбирали завали, демонтовували аварійні конструкції будівель, надавали допомогу місцевому населенню  на деокупованих територіях у Харківській області.

15 жовтня до місця постійної дислокації повернулись тернопільські рятувальники, які в складі зведеного загону Головного управління ДСНС України у Тернопільській області працювали на деокупованих територіях у Харківській області.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС в Тернопільській області.

Протягом двох тижнів 25 співробітників ДСНС та 8 одиниць техніки з Тернопільщини виконували завдання з відновлення функціонування об’єктів інфраструктури у звільненому від російської окупації м. Ізюм.

Відео дня

Рятувальники зведеного загону проводили аварійно-рятувальні та інших невідкладні роботи, розбирали завали, демонтовували аварійні конструкції будівель, надавали допомогу місцевому населенню в заготівлі та порізці дров, відновленні вибитих вікон, підвозі води тощо.

— Наша сила у згуртованості. Разом – вистоїмо та відновимо кожен клаптик України. Віримо, що праця кожного з нас пришвидшить Перемогу над ворогом! — йдеться у повідомленні рятувальників.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли про єдину в Україні тернопільську собака Фіону, яка рятує людей з-під завалів.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up