Тернополян запрошують на суботні ранкові пробіжки

Тернополян запрошують на суботні ранкові пробіжки

Активних тернополян, які прагнуть провести суботній ранок з користю та задоволенням, запрошують на щотижневі суботні пробіжки набережною Тернопільського ставу.

Здоровий відпочинок вихідного дня організовує місцевий осередок національної спільноти бігунів і волонтерів Ternopil Runday за сприяння Тернопільської міської ради.

Традиційна дистанція пробіжки - 5 км. Старт учасників о 09:00 год. від причалу, повідомляє пресслужба міської ради.

Перед початком забігу для всіх учасників проведуть розминку.

Відео дня

Тернополянам, які долучаються до суботніх забігів вперше, необхідно пройти попередню реєстрацію за посиланням.

Нагадаємо, що таке runday? Це щотижневі забіги на 5 км з фіксацією часу. Участь безкоштовна та відкрита для всіх, а результати публікуються онлайн, тому можна відстежувати свій прогрес або змагатись з друзями.

На створення runday нас надихнула британська ініціатива parkrun. Суть проекту у проведенні щотижневих 5-кілометрових забігів із фіксацією часу та публікацією на сайті. На сьогодні регулярні пробіги відбуваються у 1127 парках по всьому світу. На жаль, вони більше не залучають нових країн до проведення своїх заходів, тому нам довелося створити свій.

Головна ідея – 5 км, щотижня, безкоштовно, без жодних обмежень щодо віку або спортивної форми бігуна. 

Наші забіги відкриті для всіх. Ти можеш нестися швидше вітру, бігти в легкому темпі, або просто пройти дистанцію. Ми раді бачити професійних спортсменів, але нашою найбільшою гордістю є люди, чиї перші кроки в спорті відбуваються на наших заходах.

Чому 5 кілометрів? Тому що runday переконані, що це найдоступніша дистанція для широкого кола учасників, яка одночасно є достойною метою для тих, хто тільки почав бігати та дає можливість більш досвідченим бігунам стежити за своїм розвитком.

Ви самі обираєте, чим є для вас runday –  місцем зустрічі та спільною пробіжкою із друзями, змагання з кимось або з собою.

Читайте також Де можна побігати: ТОП місць у Тернополі. Поради для початківців
Зима бігу не перешкода
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Іван Петрович

    сама ідея пробіжки хороша, так бігають вже давно, ті хто хоче бігати і любить це... хто мені заборонить бігти парком без реестрації...
    я думаю, скоро придумають партію, обовязково членські внески, посвідчення і флешмоб... як без цього...
    в сусідніх країнах в паркових зонах люди хто бігає, хто їздить на велосипедах, хто просто прогулюється і ніхто не робить з цього дива, в нас як завжди, має бути комусь з цього користь...
  • тарас

    це для справжніх дибілів
  • Оксана

    Знаю одного тернополянина, якого з роботи звільнили за те, що бігав зранку ))) Дичь )))
  • Як зе бобіки від Призову косили=)

    І знову ця Прекрасна нагода Розповісти вам Нову історію як Тернопільські Зе бобіки Бігали по колу=)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up