Партнер рубрики Події

Тернополяни просили владу зупинити беззаконня в місті

Тернополяни просили владу зупинити беззаконня в місті

Мирну акцію-протест організували громадські активісти під стінами драмтеатру в неділю, 25 лютого. Більше сотні небайдужих тернополян вийшли на вулицю, щоб заявити про небажання миритися з жорстокістю та закликати владу і правоохоронні органи вжити заходів, щоб припинити беззаконня у місті.

Зухвалість злочинців стає дедалі яскравішою. Під вікнами житлових будинків та безпосередньо біля дитячих майданчиків розстрілюють та отруюють безпритульних тварин. Стосовно останньої події, що набула великого резонансу, ведеться слідство. Мова йде про випадок, коли невідомий з мисливською рушницею стріляв у безпритульних собак неподалік дитячого садка.

- Ми зробили все, що могли відносно цієї справи, - каже громадська активістка Людмила Чеховська. – Оформили всі потрібні документи. Наразі чекаємо на результати. Справа за правоохоронними органами. Якщо не буде відповідної реакції, а їхня пасивність і надалі спостерігатиметься, ми підемо далі.

Відео дня

Тернополяни збирали підписи для того, щоб розбудити владу від одвічного сну, аби остання розплющила очі та нарешті взялася за покарання винних. 

Громадський активіст Назарій Хамуляк з великим обуренням дає коментарі журналістам. Чоловік гнівається на бездіяльність влади. Мовляв, у місті наглим і цинічним чином розстрілюють тварин. А вже дібралися і до людей. 

– У нас мирна акція «Сьогодні тварина – завтра людина», - пояснює чоловік. - Тобто якщо сьогодні якийсь божевільний замахнувся на життя тварини, то завтра така доля може чекати і на людину. Буквально нещодавно просто на вулиці серед білого дня підрізали ножем людину. Це просто жах. Тварин вбивають із мисливської зброї. Є підозра, що це вчинили працівники поліції. Девіз Тернополя -  «Місто для життя», але він починає втрачати свою актуальність. Тому ми звертаємося до керівника Головного управління Національної поліції міста Олександра Богомола з проханням звернути увагу на кримінальну ситуацію, що склалася у Тернополі. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up