Партнер рубрики Події

Тернополянин пропонує встановити пам'ятник Скрябіну на місці демонтованого Пушкіна

Тернополянин пропонує встановити пам'ятник Скрябіну на місці демонтованого Пушкіна

Це уже не перша петиція тернополян щодо кандидатури на місце демонтованого пам'ятника Пушкіну.

Тернополянин Дмитро Божинський днями зареєстрував петицію «Встановити пам'ятник Скрябіну».

— Пропозиція встановити на місці знесеного Пушкіна, пам'ятник українському патріоту Андрію Кузьменку, лідеру гурту Скрябін, — йдеться в тексті петиції.

До кінця збору підписів залишилось: 25 днів.

Відео дня

Петицію поки ніхто не підтримав.

Нагадаємо, це уже не перша петиція тернополян щодо кандидатури на місце демонтованого пам'ятника Пушкіну. Раніше тернополянин Мар'ян Осовський пропонував перенести на це місце пам'ятник Майстру Йоді. Влада з цього питання ще не визначилася.

Нагадаємо, у Тернополі у квітні цього року демонтували пам'ятник Пушкіну, раніше на його постаменті тернополянин написав червоною фарбою «Демонтувати». 

Також ми писали, кого тернополяни хочуть бачити на місці пам'ятника Пушкіну і запитали думку читачів сайту. Найбільше — 30,6% — тих, хто проголосував у нашому опитуванні, обрали варіант встановити пам'ятник В'ячеславу Чорноволу.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Петро Ктитор

    Не ліпіть з Кузьми героя, бо він ним не був і не є. До 2014 року сприяв поширенню "російського світу" ("русского мира"), перебуваючи в київській малоросійській тусовці з такими "звіздами", як Могилевська, Білик, Лорак  тощо, і створюючи та продюсуючи російськомовні проєкти на кшталт "Поющих трусов". З початком війни трохи взявся за розум, але було вже пізно -- "русский мир" прийшов і вибухнув. Як наслідок, не стало і Кузьми.
  • Читач41

    Навіщо взагалі потрібні ті пам'ятники?
  • Ivgen Bezverkhniy

    Я от пам'ятаю його позицію під час помаранчевої революції, як він з могилевською топили за януковича... Як йому поети зі Львова забороняли співати свої пісні... Як запрошували його - приїдь до Франківська, ми розкажемо тобі як батьківщину любити... Час іде все забувається, але я це пам'ятаю... Неоднозначна була людина. Непотрібно в центрі Тернополя йому пам'ятника...

    Читач75 reply Ivgen Bezverkhniy

    А що Янукович? Дядьку, ти зомбі з 14 року? Чим мирний Янукович був гіршим від людоїда вальцмана, чи кривавого демона залупи, який прикликав війну і погубив тисячі людей?

    Olga Omelianets reply Читач75

    Виблядок московський , дома постав собі батон у вигляді яника і обсосуй його. Тупориле ти чмо,залупутінське.
  • Читач32

    Скрябін дійсно був Людиною з великої букви,пам'ятник на його честь потрібно встановити!

keyboard_arrow_up