Партнер рубрики Події

Тернополянка просить підписати петицію про повернення тролейбусного маршруту №1

Тернополянка просить підписати петицію про повернення тролейбусного маршруту №1
  • Із 1 вересня у маршрутній мережі Тернополя відбулись деякі зміни. Тролейбус №1 змінив свій маршрут. Проте, як розповідають у міській раді, одиниць транспорту на маршруті лише побільшало.
  • Тернополяни кажуть, що через зміни вони не можуть нормально дістатись на роботу. 
  • Щоб повернути все так, як було, люди пропонують підтримати петицію. 

- Вже майже два роки ми щоранку їздимо з Дружби на Східний, - розповідає тернополянка пані Христина. -  Зі зміною маршруту руху тролейбуса №1 змінилась і кількість пасажиропотоку - тут теж все ясно: якщо людині потрібно на Східний, вона не буде об’їжджати через ринок, а краще зачекає на 1а. Як результат - пасажирів багато, не завжди всі вміщаються в транспорт.

За словами жінки, проміжок між 8:00 та 8:40 транспорту на Східний практично взагалі немає. О 08.30 є лише тролейбус, який їде напівпорожній, бо перед ним їдуть тролейбуси №5 та 3. Це все викликає обурення пасажирів. 

У тексті петиції пропонують два варіанти: внести зміни до маршруту або повернути маршрут тролейбуса №1 або ж збільшити кількість транспорту по маршруту 1А.

Відео дня

Як повідомляють у Тернопільській міській раді, відповідно до змін у мережі маршрутів громадського транспорту Тернополя Тролейбус №1 – додатково заїжджає через ринок та на вул. Довженка; Автобус №1А – залишиться без змін. На цьому маршруті рішенням збільшується кількість автобусів до 8 одиниць у робочі дні та 4 одиниці – у вихідні та святкові дні. Автобус, як і раніше, у поминальні дні буде виконувати рейси до міського кладовища.

- Автобусний та тролейбусний маршрути розділили. Раніше на маршруті було шість автобусів та два тролейбуси. Зараз на тому самому маршруті №1-а - вісім автобусів. - розповідає радник Тернопільського міського голови Антон Марчевський. -  Тролейбуси за маршрутом №1 курсують з 08.00 ранку до 17.00 через вулицю Живова попри ринок в напрямку Східного, заїжджаючи на зупинку "Автовокзал". У час до 08.00 та з 17.00 рейси проходять за старим маршрутом. Якщо петиція набере необхідну кількість голосів - її розглянуть звісно. Але чи є потреба повертати все назад - сказати не можу. 

З детальними графіками руху можна ознайомитись на сайті КП "Тернопільелектротранс". Наразі петиція на зміну маршруту набрала лише 10% із необхідної кількості голосів. 

Довідка

Підписати петицію ви можете за посиланням тут

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • ірина

    А, що на базар їздить одне бидло?  Мабуть не знаєш, звідки беруться продукти на твоєму столі

    Терен reply ірина

    Блін, та ні в одному місті нема такого базару-монстра, як в тому Тернополі! Можна ж відкрити площадки для ринків в кожному мікрорайоні, щоб і місто розвантажити і людям, щоб зручніше. Але ж то вуйки! Як прихопив, то все в ту мордяку пхає, аж давиться. Біля Ювілейного - забудували, на Симоненка - забудували, на Довженка - забудували,  на Дружбі - взагалі й не було. Все в центр, все щоб в одну мордяку лізло. От і преться все бидло на той базар. До речі, продукти на той базар з села беруться. Но то так, між іншим, для тих, хто того не знає і думає, що вони на тому базарі ростуть.
  • Єгорич

    Я категорично проти петиції.
  • Терен

    Вуйки вже просто шизанулись зі своїм базаром. Через місто не проїдеш, на залізничний вокзал ні з одного кінця міста не доберешся, бо все бидло на базар має їхати.

    тойво reply Терен

    таа.а причому тут вуйки?

    з автовокзалу після 18 на східний вже нічим не заїдеш.тому добре що пустили через ринок-автовокзал.

    але треба не змінювати маршрути,а відкривати нові.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up