ТОП-5 трендових речей на літо-2019 для жінок

ТОП-5 трендових речей на літо-2019 для жінок
  • Літо - час проявити себе, час для експериментів та яскравих речей.
  • Разом із стилістом Юлією Остапчук ми підібрали п'ять речей гардеробу, які потрібно мати цього літа.

- Саме літня пора найкраща для модних експериментів. Та в більшості модниць залишається питання: що одягати цього сезону, щоб залишатися на модній хвилі, - говорить стиліст. -  Щоб вдало скласти свій літній гардероб, потрібно враховувати деякі критерії: спосіб та ритм життя, вид діяльності та модні віяння. Сьогодні дизайнери та бренди пропонують величезний вибір образів для будь-яких життєвих ситуацій.

Юлія Остапчук радить не забувати про трансформацію. Це коли одну річ можна міксувати в різні стилі та образи, носити як на роботу, так і на прогулянку та навіть прихопити з собою на відпочинок.

Отже, ТОП-5 речей "маст-хев" на літо. 

Відео дня

1. Шовкова хустинка

- Цей аксесуар - незмінний тренд ось уже другий сезон і він не збирається втрачати свої позиції, - говорить пані Остапчук. - Якщо ви думаєте, що його можна пов’язувати лише на шию, то помиляєтесь. Використовуйте шовкову хустку так, як підказує вам ваша уява.

Носити хусточку можна як завгодно: пов’язати на голову у вигляді обідка, прикрасити хвіст у вигляді гумки для волосся, носити у вигляді браслета та прикрасити нею сумочку чи носити замість пояса.

2. Плетена сумка

- Ще один тренд, який залишається актуальним та прийшов до нас з попереднього літа, - розповідає стиліст. - Колись таку сумку носили тільки на пляж, та сьогоднішні тренди розширили можливості солом’яної сумки. І міксуючи її з джинсами, модниці носять її в міських образах. Головне, не вдягайте більше жодних «пляжних» атрибутів, а то й справді буде виглядати, що ви заблудилися, йдучи з пляжу.

3. Яскраві речі

- Коли як не влітку носити яскраві речі? Адже саме ця пора дозволяє нам активно експериментувати з кольором, - каже Юлія Остапчук. -  Цьому сприяють і тренди цього літа - принт «Tai Dai».

Щоб образ залишався сучасним,  дизайнерка радить прикупити хоча б футболку з цим принтом. Її легко можна заміксувати навіть в діловий образ (якщо у вас немає строгого дрес-коду), поєднання з джинсами і кросівками  - просто залишає без слів.

4. Правильні шорти

- Шорти - це істинно літній атрибут гардеробу, - каже Юлія Остапчук. - Тому вони просто зобов’язані бути в списку топ-5. І можливо, ви здивувалися цьому пункту, бо раніше я говорила, що опишу речі, які можна міксувати в усі стилі! Та я не помилилася. Бо мова не про короткі шорти.

Цього сезону тренд - шорти бермуди. Шорти, які запросто можна носити на роботу, навчання чи просто прогулянку.

5. Босоніжки з тонкими ремінчиками

- Літо, спека і хочеться вдягати щонайменше одягу - цей тренд для тебе , - переконує стиліст. - Мінімалізм у взутті набирає оборотів. Цей тренд повернувся до нас із 1990-х і вже пристосовується до наших ніжок. Такий вид взуття ідеально поєднується як з ніжними повітряними сукнями, так і з більш строгим одягом, додаючи йому трішки спокусливості.

Обираючи речі, Юлія Остапчук радить звертати увагу на колір, фактуру, силует, адже ці компоненти підбираються індивідуально кожній дівчині в залежності від її основного стилю, контрастності та смаків. Дизайнерка наголошує, що  головне завдання одягу - прикрашати нас і додавати впевненості.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up