"Це була Людина, обдарована неабияким Талантом": перестало битися серце Маестро з Тернопільщини

"Це була Людина, обдарована неабияким Талантом": перестало битися серце Маестро з Тернопільщини

20 листопада перестало битися серце багаторічного керівника народного аматорського лемківського хору "Яворина" Монастириського районного Палацу культури, заслуженого працівника культури України Василя Дмитровича Барана.

Сумну звістку повідомляють на сторінці Палацу культури у соцмережі.

- З сумом повідомляємо, що 20 листопада перестало битися серце багаторічного керівника народного аматорського лемківського хору "Яворина" Монастириського РПК, заслуженого працівника культури України Василя Дмитровича Барана.

Колектив працівників Палацу культури висловлює щирі співчуття рідним та близьким покійного, його друзям та колегам.

Відео дня

Під повідомленням десятки коментарів зі словами співчуття рідним і близьким.

Olga Torkonyak: "Це була Людина обдарована неабияким Талантом. ВСЕ СВОЄ ЖИТТЯ ПРИСВЯТИВ МУЗИЧНОМУ МИСТЕЦТВУ... СПОЧИВАЙ З БОГОМ!"

Свєта Гнатів "Щирі співчуття, близьким та рідним, колективу. Хай дасть сил усім подолати невимовний біль розставання."

Ivan Vispinskiy: "СУМНО... ПРЕКРАСНА ЛЮДИНА, ПРОФЕСІОНАЛ СВОЄЇ СПРАВИ ! ЗАВЖДИ ПРИВІТНИЙ ! МАЕСТРО !!! ВІЧНА І СВІТЛА ВАМ ПАМ'ЯТЬ ! ЩИРО СПІВЧУВАЄМО РОДИНІ, РІДНИМ І БЛИЗЬКИМ!"

"20 хвилин" висловлює співчуття рідним і близьким. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Лена Пономаренко

    Светлая память
  • Наталія Українець

    Вічна пам'ять.
  • Эллеонора Белоус

    ЯК  ШКОДА,  ДОРОГИХ   УКРА1НЦЯМ   ЛЮДЕЙ!!! СВ1ТЛА,   В1ЧНА   ПАМ"ЯТЬ.
  • Людмила Стоколос

    Вечная память!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up