«Лікар і профі, і це все помножене на людяність і фонтан позитиву»: як Тернопіль прощався з Олегом Бенцею

«Лікар і профі, і це все помножене на людяність і фонтан позитиву»: як Тернопіль прощався з Олегом Бенцею
  • Сотні людей у військовому і цивільному прийшли востаннє поклонитись військовому медику, який врятував життя багатьох. Його власне обірвалось у 38 років.
  • У Будинку жалоби, що на вул. Микулинецькій, о 19.00 розпочалась панахида. Попрощатись з Олегом можна до завтра, 2 жовтня, – об 11.00 розпочнеться похорон.

Ви бачили, як плачуть кремезні чоловіки у піксельній формі? Як вдивляються в очі на портреті побратима і плачуть, як малі діти?

Чимало людей у військовому строї навіть не приховували сліз, коли прийшли востаннє поклонитись своєму побратиму Олегу Бенці. Декому він врятував життя, з деким пліч-о-пліч був на передовій. Для когось був порадником, підтримкою чи наставником.

Вони всі сьогодні у жалобі – у своє свято, День ветерана, вони востаннє зносять слова подяки і молитви за душу новопреставленого р.б. Олега.

Відео дня

  • Лікар і профі, і це все помножене на людяність і фонтан позитиву, - розповів Андрій, ветеран війни з Росією. – Знав його задовго до АТО. Таких людей зараз дуже мало. От з ним якраз я спокійно пішов би у розвідку. Йому ж жити і жити ще – пацан зовсім. Бог його рятував на передовій – хвороба добила тут, на рідній землі.

Він врятував багато життів на війні, а своє зберегти не зумів, залишивши сиротами дітей. Мама, аби провести сина в останній путь, приїхала з іншого континенту. Попрощатись з однокласником, колегою, другом прийшли сотні тернополян.

Як згадують друзі і побратими за Олега Бенцу – читайте детальніше «Врятував багато життів на війні, а сам…»: пішов з життя військовий медик Олег Бенца. Йому було всього 38
Панахида у Будинку жалоби, що на вул. Микулинецькій, розпочалась о 19.00 1 жовтня. Завтра, 2 жовтня, об 11.00 відбудеться похорон. Поховають Олега Бенцу на Микулинецькому кладовищі.

Редакція «20 хвилин» висловлює щирі співчуття рідним, друзям і побратимам Олега. Вічная пам’ять…

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (93)
  • Maria Lysa

    Вічна пам'ять. Дуже тяжка втрата. Велика біль для матері. Мої співчуття рідним. Розділяю вашу втрату. Я втратила єдиного братчика і ось сосіда якого знала ще школяра , завжди веселого, доброго, привітного. Бог забирає найкращих дуже рано. Їм би ще жити а не залишати діточок сиротами. Царство небесне їм. Світла пам'ять.
  • Людмила Тарасенко

    Царство Небесне Світла пам'ять
  • Lyudmyla Yurkovska

    🌹
  • Галя Бурдега

    Вічна пам´ять
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up