Партнер рубрики Події

«Це економічно «приб'є» нашу область»: тернополяни про рішення віднести місто до «червоної» зони

«Це економічно «приб'є» нашу область»: тернополяни про рішення віднести місто до «червоної» зони
  • Тернопіль віднесли до «червоної» зони епідеміологічної ситуації. Це означає, що місто мало б повернутися до суворого карантину із закритими кафе та ресторанами і забороною руху громадського транспорту.
  • «20 хвилин» поцікавилися, як тернополяни поставилися до такого неоднозначного рішення та чи погоджуються із посиленням карантину.

Жителі міста негативно ставляться до рішення комісії з питань ТЕБ та НС, віднести Тернопіль до «червоної» зони.

«В комісії нічим не мотивували, приймаючи такі рішення»: Лідія, 61 рік

Відео дня

– Місто ні з того, ні з сього віднесли до «червоної» зони, навіть нічим не мотивувалися. Для всіх це дивно. В комісії могли хоча би пояснити свої рішення. Тепер мали б закрити бари, кафе, ресторани, ТРЦ, я вважаю, що це неправильно. Погоджуюся, що місто могли б віднести до «жовтої» зони, але не до «червоної».

 

 

«Карантинні обмеження не введуть, бо їх не будуть дотримуватись»: Захар, 23 роки

– Це банальна статистика, не більше того, і Тернопіль не мали б відносити до «червоної» зони. Він мав бути у зеленій. Гадаю, що карантинні обмеження у зв’язку з цим не запровадять, адже їх ніхто не буде дотримуватися.

 

 

«Вірю, що карантин не зроблять жорсткішим»: Орест, 33 роки

– Мені здається, це економічно «приб'є» нашу область. Люди не зможуть заробляти, власники кафе та ресторанів не матимуть змоги платити оренду за приміщення і в результаті розвиватися не зможе ніхто. Вірю, що карантин не зроблять жорсткішим.

 

 

«Карантинні обмеження вводити недоцільно»: Ігор, 45 років

– Це дещо упереджене ставлення щодо міста. Карантинні обмеження вводити недоцільно. Перш за все, владі потрібно ефективніше працювати в медичній сфері, а потім вже мати претензії до самих жителів міста. Обмежувати роботу закладів харчування і громадського транспорту, як на мене, це занадто.

 

 

«Люди самі повинні усвідомити весь ризик»: Світлана, 45 років

– Є дуже багато обмежень, які не варто робити для нашого міста, тому що в нас немає такого сильного приросту захворюваності на коронавірус. Тернопіль мали б віднести до «зеленої» чи «жовтої» зони. Люди самі повинні усвідомити весь ризик для себе.

 

 

«Віднести місто до «червоної зони» - неправильно»: Анна, 33 роки

– Відносити Тернопіль до червоної» зони – неправильно. Тепер в місті не зупиняються поїзди, деякі люди змушені залишатися в незнайомому місті. Це добре, якщо вони мають змогу фінансово себе підтримати. Що стосується ресторанів та кафе, то, можливо, доцільно деякі святкування перенести на інший термін, але не закривати заклади.

 

 

А як вважаєте ви, чи варто було Тернопіль відносити до «червоної» зони? Чи погоджуєтеся ви зі всіма карантинними обмеженнями, що мали б запровадити в місті? Діліться своїми думками в коментарях.

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Лана Даль

    ЗАДОЛБАЛИ УЖЕ ВСЕХ!УЗНАТЬ КТО ЭТО ВСЕ СНИМАЛ И НАКАЗАТЬ??!!
  • Ім'я

    Що до мене,я можу сказати що від початку карантину та до сьогодення,я не зустрічала серед своїх знайомих,друзів та родичів,хворих на "корнавірус"так правильно він звучить і пронього є описано все в медичні енциклопедія 1988року.Так от це вірус який є збудником слабкого імунітету,і проявлятись він може по різному,а не лише плевмонією.Якшоб цей вірус був таким страшним,і вражаючим,маски б нам не допомогли,і ми вмирали від нього як від суми.А так подають статистику захворювання,але щоб конкретно,описати його симптоми неописують,якщо згадати 2012рік,то в цей період у лютому місяці теж померло багато людей на плевмонію,так званий,"свинячий грип"здебільшого помирала вагітні жінки.В даний момент,це все штучне і не правдиве введення статистики.Я в це не вірю.І щодо карантину,я проти.
  • Світлана Фостик

    Це вже занадто. Зевлада перегинає палку. Захворюваність не більше любого респіраторного вірусу і не було  необхідності відносити Тернопіль до червоної зони щоб знову паралізувати його роботу. Так вчиняють  скоріше всього з непокірними мерами .....
  • Teren Teren

    Минулого тижня приріст захворювання у Тернополі  був  87%. Це найвищий показник в Україні, а тому й не дивно, що місто в червоній зоні. Але ніхто в тому не винен крім тупого бидла, якому все пофіг і кількох виродків, які не тому бидлі заробляють - кабаки, борделі, базари... А ще випускний з найдовшим хвостом. Рекорд, а як бидлу без рекордів, блін... Так що нема чого скавуліти, самі ж то собі й зробили, придурки.

    Володя ДБР Любить СБУ та ВСУ reply Teren Teren

    Іди в Сраку Посіпака Злочинців =)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up