«Це жах, як з таким їхати?». У Тернополі п’яний водій таксі заснув на дорозі

«Це жах, як з таким їхати?». У Тернополі п’яний водій таксі заснув на дорозі

Незвичний інцидент трапився вночі 13 червня. Тернополянин Андрій Грошко виставив у соцмережах відео, як водій автомобіля таксі у нетверезому стані скоїв аварію, потім пішки намагався втекти від поліції, але заснув по дорозі.

«Просто якийсь екш», - пишуть тернополяни у коментарях. «Це жах, як з таким їхати?!» - обурюється пані Наталія.

На відео із соцмереж очевидці розповідають, що водій машини із шашкою служби таксі врізався у автомобіль, а потім хотів втекти – пішки. Але не зміг. Коли працівники поліції намагалися з ним поговорити, він просто заснув на обочині.

«Отак працюють таксисти!»

- Отак у Тернополі працюють таксисти! – розповідає "20 хвилин" автор відео. - Я випадково проходив вулицею. Був свідком того, як на місці вже працювала поліція. Водій був нульовий. Люди казали, що він в'їхав у Mitsubishi раз, потім здав назад і ще раз стукнув. Це добре, що ніч була, і людей на зупинці не було чи хтось дорогу не переходив. Від освідчення чоловік відмовився, і просто заснув на дорозі. Патрульні перенесли його на заднє сидіння авто. Поки оформляли ДТП, викликали евакуатор, він увесь час спав. 

Відео дня

У поліції даний факт підтвердили. Як повідомили у прес-службі патрульної поліції в Тернопільській області, близько 01:15  на вул. Л. Українки водій, 1974 р.н., керуючи автомобілем Daewoo Lanos, з ознаками алкогольного сп’яніння (від огляду відмовився) здійснив зіткнення з Mitsubishi Outlander. На порушника винесли постанову за ч. 1 ст. 130, за ст. 124 КУпАП, посвідчення водія не вилучалось.

На відео чітко видно, що біля пасажирського сидіння була пляшка. Очевидці припускають, що там міг бути алкоголь.

Журналістка «20 хвилин» звернулась у службу таксі 579, шашка якої була на авто порушника. Адміністратор Мар’яна сказала, що про цей випадок вперше чує – від нас.

- Ми від вас тільки про це і дізналися, - говорить вона. – Раніше в нас такого не  було, це вперше.

Жінка погодилась перевірити, чи справді цей водій працює у них. За номерними знаками співрозмовниця уточнила дані.

- Так, і справді у нашій базі є таке авто, - каже адміністратор. – Він працював 12 червня, останнє замовлення брав о 18.00.

ДТП трапилась вночі, отже, водій уже не працював, принаймні, замовлення на базі не брав, запевняють там.

Уперше про це почули від журналістів

- Ми не знаємо, чому він їздив із шашкою на машині, адже після зміни повинен був її зняти. Після 12 червня цей водій на роботу більше не виходив. Він їздить на власному автомобілі. Служба таксі 579 лише надає йому інформаційні послуги, - розповідає пані Мар’яна.

За її словами, адміністрація обов’язково відреагує на цей випадок і вирішить питання про співпрацю з цим водієм.

- Це пляма на нашу репутацію, але ми про даний інцидент до вас навіть не знали, - каже вона. – При прийомі на роботу усі водії проходять медогляд, а також технічний огляд авто.  Заступаючи на зміну, вони повинні бути у тверезому стані. Якщо у пасажирів є сумніви щодо стану водія чи справності машини, або ж поїздка була для них дискомфортною, просимо повідомляти про це диспетчерам.

 

А ви задоволені тим, як працюють водії таксі у місті? Чи виникали негативні ситуації – відповіді залишайте у коментарях до тексту.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Віктор

    Таких уродів треба права забирати по жетєво!!!
  • Mykola Dudar

    Професійне вигоряння
  • Віктор

    В них не один такий герой їздить  і на 917 828 ці ж герої їздять ! Всі знають що кончений наркоман, а привозять на експертизу - кров чиста)) як таке може бути, може пора за наркодиспансер братися по серйозному відповідним службам?
  • 777

    Краще пішки ходити чим з такими підерасами таксістами їздити
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:02 Про блуд, зради і церковний шлюб. Отець Олексій Філюк відповідає на гострі питання про сім'ю photo_camera 21:01 На війні загинув захисник з Почаївської громади Віталій Сімора, якого вважали зниклим безвісти photo_camera 20:01 Тернопільські поліцейські отримали нові авто 19:04 У кого можуть вилучити авто, за новим законом про мобілізацію Від читача 08:18 Ефективна співпраця на допомогу людям 18:03 У Тернополі відкрили виставку до річниці першої згадки про місто photo_camera 17:30 Новий закон про мобілізацію: розʼяснення про те, що зміниться 17:05 Скільки коштує орендувати електросамокат у Тернополі: порівняли тарифи та умови photo_camera 16:25 Тернопільська модель, студентка ЗУНУ Маріна Міжонова здобула титул Miss Supranational 15:55 Президент підписав Закон про мобілізацію 15:40 Тарифи підняли, а людей не спитали! Тернополяни скаржаться на управителів будинків 15:10 Помер український письменник та громадський діяч Дмитро Капранов 14:35 Газопостач на Тернопільщині завищував ціни, тепер має повернути майже півмільйона у бюджет 13:55 У Тернополі організовують перший ековелопробіг 13:15 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 12:35 У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет 12:01 Яку роботу пропонують в Тернопільському центрі зайнятості 11:30 Чи має шанс 2024-ий рік бути мирним? Що думають українці(ОПИТУВАННЯ) 10:50 ВЛК для людей з інвалідністю: кому треба пройти повторно і кого розраховують мобілізувати 10:15 Рідні полеглих Героїв отримали відзнаки «Почесний громадянин міста Тернополя» photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up