Партнер рубрики Події

«Народний бренд 2023»: у Тернополі нагородили кращі бренди

«Народний бренд 2023»: у Тернополі нагородили кращі бренди

Найкращі компанії серед місцевого бізнесу отримують заслужені відзнаки «Народний бренд 2023». Цьогоріч тернополяни визначили 50 переможців у різних номінаціях. Ці нагороди - у першу чергу, подяки за те, що підприємці підтримують економіку нашої країни, а також допомагають ЗСУ та докладаються до Перемоги. 

Уже дев’ятнадцятий рік поспіль корпорація RIA Медіа проводить конкурс «Народний Бренд». Голосування традиційно відбувається на сайті ТОП20.юа.  Переможців у конкурсі визначають не журі, не комісія, а звичайні тернополяни. «Ти обираєш – ТОП20 нагороджує!» – так звучить гасло конкурсу.

Попри те, що в країні триває повномасштабна війна, місцеві компанії продовжують працювати у надскладних умовах, вони не тільки поповнюють місцеві бюджети, підтримують економіку країни, створюють робочі місця, а й активно волонтерять та допомогають ЗСУ. Багато парцівників цих фірм наразі служать в армії та боронять нашу країну на фронті. Відзнака тернополян - це прояв підтримки та визнання.  

Відео дня

Фірма могла стати лідером лише завдяки довірі споживачів до неї. Онлайн-голосування у Тернополі тривало з 1 жовтня до 30 листопада. Упродовж двох місяців аж 12 362 тернополян віддали свій голос за кращі торгові марки і підприємства серед представників регіонального бізнесу.

Всього участь у конкурсі «Народний бренд 2023» взяли 2878 фірм. З них лише 50 стали переможцями. Саме їх жителі нашого міста вважають найкращими. А народне визнання – є найбажанішою і найціннішою нагородою для кожного у такий складний для українського бізнесу час.

Нагадаємо, що минулого року церемонії нагородження переможців конкурсу не проводили. Натомість цьогоріч дійство є благодійним, і на аукціоні збиратимуть кошти на купівлю техніки для потреб наших захисників. 

Новина доповнюється…

 

Читайте також:

Відомі результати конкурсу «Народний бренд 2023»! Хто переміг цього року?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

keyboard_arrow_up