У Чорткові організовують аукціон вінілових платівок, програвачів і аксесуарів

У Чорткові організовують аукціон вінілових платівок, програвачів і аксесуарів

Це буде благодійний захід. Адже під час аукціону організатори планують зібрати кошти на потреби Збройних сил України, які боронять нас від російських загарбників.

Незвичайний аукціон відбудеться у Чорткові, на майданчику поруч із Центр культурних послуг імені Катерини Рубчакової. Тут гості і учасники події зможуть продати або обміняти вінтажні або сучасні платівки для власних колекцій.

Про це повідомляють на сторінці Чортківської міської ради.

Фонд аукціону буде складатись із дисків, принесених у дарунок від гостей. Мінімальний внесок – одна платівка. Проте організатори просять не зупинятися на одній плівці і приносити більше, адже від кількості залежить сума зібраних коштів на армію.

Відео дня

Принести платівки бажано завчасно у будні дні, віддавши під запис працівникам Центру культурних послуг імені Рубчакової. Якщо не маєте вільного часу, то це можна зробити за годину до заходу.

— Так ми зможемо відібрати некондиційні, пошкоджені носії. А первинний огляд закликаємо зробити саме вас: якщо платівка понищена візуально, вона не зможе стати лотом. Особливо просимо звернути увагу на раритетні старі екземпляри дорадянської доби. Такі лоти можуть принести солідну виручку і навіть стати культурологічними відкриттями, — каже організатор події Остап Барановський.

Лотом можуть стати усі види платівок з українською і зарубіжною музикою, окрім російської. Ті диски, котрі не продадуться з аукціону, будуть виставлені у продаж на інтернет платформах Violyty, Olx тощо.

Подію доповнять живі виступи музикантів, вініл-арт від юних митців. Аукціоніст культурознавець проведе екскурс в історію індустрії звукозапису. Гурт «206» виступить з авторською програмою.

Долучитися до заходу може кожен. Аукціон запланований на 4 червня о 12.00 годин.

Читайте також:

Майже 77 тисяч гривень для ЗСУ зібрали у Чорткові на благодійному ярмарку в День вишиванки

Розмальовані гільзи, смаколики та сувеніри: студенти Тернополя влаштували благодійний ярмарок для ЗСУ

Бібліотекарка з Тернополя продає брошки на підтримку ЗСУ

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up