Партнер рубрики Події

У «Подолянах» на концерті збирали кошти на дрон для 44 бригади (ФОТОРЕПОРТАЖ)

У «Подолянах» на концерті збирали кошти на дрон для 44 бригади (ФОТОРЕПОРТАЖ)
  • Благодійний концерт «На крилах різдвяної пісні» у неділю, 28 січня, організували в Тернополі. Діти співали, грали на музичних інструментах й танцювали, аби зібрати донати для захисників.
  • Світлини із заходу дивіться у фоторепортажі «20 хвилин»!

Колектив народного театру пісні «Мікст» Центру творчості дітей та юнацтва міста Тернополя у неділю, 28 січня, влаштував у «Подолянах» звітний концерт під назвою «На крилах різдвяної пісні».

Відео дня

Керівники творчого колективу – Леся та Борис Бурміцькі — спільно зі своїми вихованцями підготували велику розважальну програму. Дійство розпочалося о 15 годині в холі торгового центру.

– Благодійний фонд «Подоляни» надав приміщення для цього заходу. Ми завжди підтримуємо будь-які ініціативи щодо проведення таких заходів. У нас кожного тижня фактично відбуваються благодійні концерти, і вже навіть цілий лютий розписаний. Сьогодні захід організував Центр творчості дітей та юнацтва. Під час нього збирали кошти, які передадуть 44-й артилерійській бригаді на купівлю дрона, – каже завідувачка відділу маркетингу «Подолян» Ірина Михайленко.

Подивитися на виступи дітей зібралися їхні батьки та рідні, а також багато відвідувачів торгового центру. Глядачі дивилися на дійство навіть з другого поверху.

Юні вихованці подружжя Бурміцьких декламували патріотичні вірші, грали на музичних інструментах, співали і танцювали.

Також біля сцени розмістили стіл із безпрограшною благодійною лотереєю, в якій могли взяти участь всі охочі.

– Люди могли підійти, заплатити 100 гривень і отримати якийсь приз. Тобто, вони і зробили донат на дрон, і забрали подарунок. Це були запрошення на ковзанку і боулінг, дитячі книжки, імбирні пряники тощо, – додала Ірина Михайленко.

 

Читайте також:

«Найкраща книжка про Каміно»: як пройшла презентація Максима Беспалова у Тернополі?

Перетворюють таланти на кошти для ЗСУ. Як минув благодійний виступ від мистецької школи?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дорош Тарас

    А Янелох Оманський винце посьорбує... За 11 тисяч євро пляшечка...
    "На офіційному сайті державних закупівель України 23 січня 2024 року з'явилася по-справжньому королівська закупівля. Замовник – "Гарант-Сервіс". Це державне підприємство, підвідомче Державному управлінню справами, яке, зокрема, забезпечує всі потреби Офісу президента України.
    Закупівля включала 12 пляшок червоного сухого вина об'ємом 0,75 літра загальною вартістю 5 397 600 гривень (132 390 євро), або по 449 800 гривень (11 000 євро) за ОДНУ пляшку. Ми зробили скріншот із сайту prozorro.gov.ua. І, як з'ясувалося, не дарма. Пізніше інформацію про закупівлю видалили з ресурсу.

    Вино призначалося справжньому естету або дуже статусній персоні. Недовгі роздуми дозволили однозначно визначити, кому ж належалася пляшка червоного за ціною майже півмільйона гривень. Якщо подивитися на календар, то найближча до закупівлі дата (фактично закупівлю було здійснено 15 січня 2024 року, а розміщено на сайті 23 січня 2024 року) – це день народження українського лідера Володимира Зеленського. Він народився 25 січня 1978 року. Тепер все сходиться. А ще Зеленський неодноразово публічно зізнавався у своїй любові до червоного вина."
  • Viktor Aleksandrovich Ka

    Коли отримуєш зарплату 80000 гр на місяць і ще премію собі виписати під час війни у 200%.,але тернополяни плещуть як у рашці свому господарю.
  • Анатолій Пасічник

    надал-підар працює на ворога

    Sveta Nujna reply Анатолій Пасічник

    Анатолій Пасічник не заважайте надалу збирати гроші на треті апартаменти в Маямі

keyboard_arrow_up