Партнер рубрики Події

У тернопільських патрульних свято: як і хто вітав їх з третьою річницею

У тернопільських патрульних свято: як і хто вітав їх з третьою річницею
  • Тернопільські патрульні 12 березня святкують третю річницю створення патрульної поліції в Тернополі. 
  • Частина патрульних отримали подяки та годинники від міської влади та управління. Кілька отримало нові звання. 
  • Ще міський голова вручив патрульним 12 нових відеореєстраторів із Wi-Fi. 

Привітати тернопільських патрульних прийшов головний поліцейський області Олександр Богомол, міський голова Сергій Надал та заступник голови облдержадміністрації Юрій Юрик. Останній відбір у ряди патрульної поліції три року тому назвав серіалом. Подякував патрульним за професіоналізм та роботу. За інтелігентний та людський підхід до будь-якої проблеми і побажав не зупиняти процес вдосконалення. 

Міський голова та пан Юрик вручили кільком патрульним цінні подарунки - годинники та подяки за роботу.

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Вручали годинники за роботу і від управління патрульної поліції. Їх вручав очільник патрульних Богдан Шевчук. Він своїм підлеглим подякував за роботу та побажав терпіння.

Галина Лісова - одна з тих патрульних, які отримали нові звання. Дівчина тепер сержант. У тернопільську патрульну поліцію Галина перевелася майже рік тому з Одеси. 

- В поліції працювати складно. Для мене найбільш складніше виїжджати на виклики пов'язані з дітьми та із старшими людьми,  - каже патрульна. - Тут спрацьовує людський фактор, є різні випадки. Але така наша робота. 

Чимало патрульних відразу після привітань роз'їхалися на свої лінії, продовжили нести службу. А для її полегшення міський голова передав управлінню патрульної поліції 12 нових відеореєстраторів із функцією Wi-Fi. Як зазначив начальник управління Богдан Шевчук, тепер патрульним не доведеться витягувати із пристрою картку пам'яті, вставляти її у телефон, щоб показати водієві, де він порушив правила дорожнього руху. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (3)
  • Pasha

    захищати не буду,  але як ведеться,  не роблять лишніх рухів тому, що є дехто вище,  а ті вже керують. Незабуваєм про богів і смертних.
  • Анонім

    Забув додати їм ще треба пригадати парк національного відродження, коли тітушок захищали . Ну і аналогічно про будинок біля Березілю, коли не реагували на скарги жителів про погрози від тих тітушок .
  • Анонім

    Не заслужили вони на свто оскільки в місті розвелос купа злодюг , купа бухих їздить . На тролейбусній банда підвали повскривала , а вони тут нагороди отримують . Де їхн оперативність ? Чому не роблть обхід усіх металобаз , не аналізують записи відеокамер ну і так далі . Це ,що хіба поліція . А що казати якщо від них втікають на машинах наріки і ті їх не можуть догнати це як назвати. Короче професійності 0. Я навіть більше ніж впевнений ,що не кожен вистрелить з табельної зброї по злочинцю ,якщо той полізе з ножем у атаку .
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up