Партнер рубрики Події

Депутат райради, якого підозрюють в отриманні хабаря, склав повноваження

Депутат райради, якого підозрюють в отриманні хабаря, склав повноваження

10 листопада у Тернополі відбувається сесія Тернопільської районної ради.

 

10 листопада у Тернополі розпочалася 14-та сесія восьмого скликання Тернопільської районної ради. Попередньо зареєструвалися 33 депутати. Згідно з порядком денним, депутати мають розглянути близько 20 питань.

Про це повідомив голова Тернопільської райради Віктор Козорог.

Відео дня

Тимчій склав повноваження

Зокрема, на черговому засіданні сесії Тернопільської районної ради депутати підтримали дострокове припинення повноважень депутата Тернопільської районної ради восьмого скликання Тимчія Володимира Богдановича у зв'язку з його особистою заявою. Про це повідомив голова райради.

За дане рішення проголосували 34 депутати.

На зображенні може бути: 1 особа

Що відомо про Тимчія?

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що депутат Тернопільської райради Володимир Тимчій фігурує у справі про хабар про земельне питання в 300 тисяч доларів.

Від власних джерел «20 хвилин» вдалось дізнатися, що підозрюваний депутат Володимир Тимчій діяв спільно з адвокатом Ростиславом Лукашовим. 

Володимир Богданович Тимчій був депутатом від ПП «За майбутнє» у Тернопільській райраді. Крім цього, його знають, як заступника голови Великоберезовицької територіальної громади.

Посадовцю 46 років, він родом зі смт Велика Березовиця. Має юридичну освіту, працював юристом у сільськогосподарському товаристві з обмеженою відповідальністю «Агрокомплекс». Про це повідомляють на сайті Великоберезовицької територіальної громади. 

За даними порталу YouControl, пан Тимчій протягом 1999-2019 років був приватним підприємцем. Основний вид діяльності – Інші види оптової торгівлі. А також роздрібна торгівля іншими непродовольчими товарами, консультування з питань комерційної діяльності та управління, здавання в оренду власного нерухомого майна. Окрім власних ФОПів пан Тимчій більше не пов’язаний з іншими підприємствами. 

 

Читайте також:

300 000 доларів за земельне питання: що відомо про депутата Тернопільської райради, який отримав підозру

Голова Тернопільської райради сам собі призначив матеріальну допомогу: НАЗК

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Марія Дума

    Злодій на злодію сидить...Всі віруючі,моляться,крадуть,зодять в вишиванках а віри християнської не знають,  ,,не кради,не чужолоб". В них такого немає....Позорище.
  • Galina Pihovych

    Красти не дають значить нема що робити.Але це що накрав чого нема конфіскації.ї

keyboard_arrow_up