У Тернопільському міському територіальному центрі працює соляна кімната. Розкажіть родичам

У Тернопільському міському територіальному центрі працює соляна кімната. Розкажіть родичам
Фото Тернопільський міський територіальний центр

Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення надає понад 30 соціальних послуг для жителів громади.

Всі послуги спрямовані на підтримку осіб, котрі перебувають у складних життєвих обставинах, зумовлених самотністю, хворобами, інвалідністю чи сирітством, що особливо важливого під час пандемії COVID-19, повідомляє пресслужба міської ради.

«За прикладом кращих санаторіїв, у Тернополі на базі міського територіального центру соціального обслуговування населення працює соляна кімната. Відвідати її і безкоштовно оздоровитися тут можуть люди похилого віку, самотні, малозабезпечені тернополяни», — повідомляє міський голова Сергій Надал.

Для того, щоб пройти оздоровчі процедури у соляній кімнаті, необхідно звернутися в Тернопільський міський територіальний центр соціального обслуговування населення за адресою: вул. Лисенка, 8, тел.: (0352) 22-02-62, (067) 530-59-40.

Відео дня

Нагадаємо, у територіальному центрі працює також тренажерний зал для жителів громади похилого віку і благодійна їдальня, яка під час пандемії функціонує в режимі самовиносу.

Читайте також У Тернополі працює тренажерний зал для людей літнього віку
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up