Партнер рубрики Події

7 квітня у Тернополі далі протестують проти московського патріархату

7 квітня у Тернополі далі протестують проти московського патріархату
  • Молодь не втрачає надію зупинити роботу церков московського патріархату на території Тернополя.
  • Сьомого квітня відбувається четверта акція. Журналісти нашої редакції перебувають на місці події і повідомляють про найцікавіше.

ВІДЕО ТА ФОТО дивіться на нашому каналі в телеграм. 

Вже четвертий день поспіль молоді хлопці та дівчата влаштовують мітинги та мирні акції під стінами кафедрального собору Віри, Надії, Любові і матері їх Софії, що на вулиці Коновальця.

Традиційно молодь приносить із собою українські прапори та плакати із гаслами. Одне з найпоширеніших гасел, яке вигукують та пишуть на плакатах «Геть московського попа!»

Відео дня

Нагадаємо, співорганізаторка заходу Уляни Буряк розповідала, зміни треба робити вже зараз, адже наші хлопці та дівчата гинуть на фронті за вільну Україну від рук російських загарбників.

Активісти хочуть привернути увагу тернопільської влади до цієї ситуації, аби вони переглянули існування московського патріархату на території нашої області і загалом в Україні. Більше того, молодь вже писала запити до Тернопільської міської ради з метою – дізнатися, кому належить земельна ділянка, на якій розташований храм.

 

Щоб недопустити сутичок та провокацій – на мітингу присутні представники поліції. Вони у свою чергу закликають молодь не переходити за межі дозволеного і не псувати майно храму.

Оновлено 16.50: У понеділок, 10 квітня, молодь планує зібратися біля Тернопільської міської ради.

Головна мета — закликати владу до співпраці, змотивувати їх до дій і нарешті прибрати з Тернопільської громади храми московського патріархату.

Ми оперативно оновлюємо публікацію. Дивіться найцікавіше з акції протесту, фото та відео у нашому телеграмі

Читайте також:

6 квітня активісти знову вийшли на акцію проти московського патріархату: подробиці

У Тернополі вийшли на акцію протесту проти московського патріархату

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up