Партнер рубрики Події

У Тернополі чоловік напав на муніципального інспектора

У Тернополі чоловік напав на муніципального інспектора

За напад на інспектора чоловікові загрожує від 3 до 5 років в'язниці.

30-річний житель Тернополя напав на муніципального інспектора. За це йому загрожує від 3 до 5 років обмеження або позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Тернопільської області.

Відомо, що працівники муніципальної інспекції на перехресті вулиць Опільського-Качали виписали адмінпротокол через порушення правил паркування.

Відео дня

Поки вони оформляли документ, з автівки вийшли син та батько й почали сперечатися з інспекторами. Вони не погоджувалися зі штрафом. Словесний конфлікт переріс у бійку. Син кілька разів вдарив муніципального інспектора.

Потерпілий викликав поліцію. Слідчі опитали свідків та опрацювали відео з камер спостережень. Вони довели вину порушника.

Тернополянину оголосили підозру згідно із ч. 2 ст. 350 ККУ (Погроза або насильство щодо службової особи чи громадянина, який виконує громадський обов'язок). За порушення закону чоловік відповідатиме у суді.

Довідка:

Умисне нанесення побоїв або заподіяння легкого чи середньої тяжкості тілесного ушкодження службовій особі або громадянинові, який виконує громадський обов'язок, у зв'язку з їхньою службовою чи громадською діяльністю, а також вчинення таких дій щодо їх близьких -

караються обмеженням волі на строк від трьох до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

 Читайте також:

Кричала, а потім схопила ніж: п'яна жінка поранила співмешканця

Затовк до смерті і викинув тіло на смітник, а кохана знала і мовчала. Що сказав суд?

Тесть встромив ножа у серце зятя і плакав: «Не вмирай, я того не хотів». Подробиці вбивства на Теребовлянщині

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Serg Averkov

    Біля 1-ї міської лікарні парковка відсутня, заїзд на територію закритий, навколо знаки про заборону парковки, а муніуипали тільки на тому і пасуться!
  • Юра Кривоус

    Нагліють суки
  • Володимир Домбровський

    А де коментар влади, набирайте на роботу пенсіонерів, а биків в армію.
  • Юля Олексійко

    А навести порядок з паркуванням міська рада не хоче часом? А то термінали наче й як є, але в них послуги "оплата за паркування" немає, і ходять всякі підбухані "паркувальники" гроші збирають, так само не виписуючи ні чеку, нічого, чогось фопа який тримає ці всі парковки ніхто не штрафує🤦🏻‍♀️ але зато штрафують за неправильно припарковані авто🤷🏻‍♀️

keyboard_arrow_up