Партнер рубрики Події

У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет

У Тернополі чоловік продавав наркотики під виглядом електронних сигарет

Канабіс в електронних сигаретах чоловік з Бережан продавав жителям обласного центру. Як його викрили, читайте у матеріалі

Про подію повідомили поліцейські Тернопільської області.

Інформацію про продаж канабісу, замаскованого у пристрої для куріння, оперативники райуправління поліції отримали ще наприкінці січня. Зібравши достатньо доказів, вони прийшли до чоловіка з обшуками в ході яких у квартирі виявили та вилучили пристрої для куріння з особливо небезпечним наркотичним засобом.

Як з'ясувалося, 26-річний уродженець Бережан закуповував електронні сигарети із канабісом за гуртовими цінами через інтернет, а після розпродував їх між своїми клієнтами за принципом «з рук в руки». Один засіб вартував в межах 3500 гривень.

Відео дня

Чоловіка затримали відповідно до статті 208 КПК. Йому уже оголосили підозру згідно з частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Процесуальне керівництво здійснює Тернопільська окружна прокуратура.

слідчі тернополя затримали продавця наркотиків й оголосили йому про підозру

Слідчі встановлюють, де саме підозрюваний купував сигарети із вмістом наркотиків. Триває слідство.

Нагадаємо, раніше журналісти «20 хвилин» розповідали про юнака, який збирався в гості до дівчини а по дорозі кілька разів порушив закон: вкрав авто, вчинив ДТП, поцупив 45 тисяч і за них купив скутер. 15-річного мешканця Тернопільщини затримали правоохоронці тепер він ризикує найближчі вісім років провести за ґратами.

Читайте також:

Зміни на Збаразькому кільці: пояснюємо, як тепер їздити і не порушувати правила

У Тернополі нетверезий водій маршрутки перевозив пасажирів

У Тернополі за неправильне паркування масово штрафують водіїв: у порушників евакуюють авто

Четверо п'яних водіїв цієї ночі «впіймали» патрульні на вулицях Тернополя: один з них спричинив аварію

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up