Партнер рубрики Події

У Тернополі розшукують водія, який наїхав на 15-річну дівчину та втік

У Тернополі розшукують водія, який наїхав на 15-річну дівчину та втік

Працівники поліції встановлюють особу водія. Якщо вам щось відомо, то повідомте за номером телефону: +380 67 351 3837.

За інформацією правоохоронців, автопригоду з потерпілими зареєстрували слідчі в обласному центрі на вулиці Котляревського орієнтовно о 16.20. До травмпункту із забоями ноги звернулася 15-річна дівчина. Вона сказала, що потрапила під колеса авто.

— Працівники поліції встановлюють особу кермувальника і просять відгукнутися очевидців даної автопригоди, оскільки водій автівки залишив місце ДТП. Інформацію можна залишити за номером телефону: +380 67 351 3837. Триває перевірка, — наголосили в поліції.

Також з тілесними ушкодженнями та множинними травмами до лікарні екстреної медичної допомоги потрапив житель Тернополя. 41-річний чоловік потрапив під колеса автомобіля. Аварія трапилася близько опівночі на вулиці 15 Квітня.

Відео дня

— У ході перевірки з'ясували, що водій автомобіля Opel astra не встиг загальмувати і здійснив наїзд на чоловіка, який переходив дорогу за межами пішохідного переходу. Кермувальник попередньо тверезий, але у нього взяли взірці крові для перевірки на вміст алкоголю, — повідомляють правоохоронці.

Нагадаємо, днями на вулиці Карпенка водійка наїхала на жінку та двох дітей, які пересувалися тротуаром. Після аварії дітей одразу відправили до Тернопільської обласної дитячої клінічної лікарні. 

Читайте також:

У Тернополі водій керував автівкою під дією марихуани, — поліція

10 днів як водійка: «20 хвилин» дізналися подробиці аварії на Карпенка, де збили жінку з двома дітьми

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up