На Тернопільщині хлопчик прийшов до сторонніх людей просити їсти. Поліція склала на маму протокол

На Тернопільщині хлопчик прийшов до сторонніх людей просити їсти. Поліція склала на маму протокол

Дитина розповіла, що його мама зі співмешканцем постійно розпивають алкогольні напої.

Вихідними патрульні отримали повідомлення від небайдужих громадян, що до них прийшов 10-річний хлопчик, син орендарів квартири, та попросив їсти. Дитина розповіла, що його мама зі співмешканцем постійно розпивають алкогольні напої, знущаються та ображають його.

Про це повідомила Патрульна поліція Тернопільської області.

Інспектори швидко прибули за потрібною адресою, щоб допомогти хлопчику. Вони познайомили його з поліцейською автівкою, розповіли про особливості служби та доставили до центру соціально-психологічної реабілітації дітей. Маленький козак зрадів новим знайомствам та щиро дякував патрульним за допомогу.

Відео дня

Далі, охоронці порядку прибули за місцем проживання дитини. Двері до помешкання відчинила жінка з явними ознаками алкогольного сп'яніння, яка навіть не знала, що її син зник.

Інспектори склали на громадянку протокол за ч. 1 ст. 184 (Неналежне виконання батьківських обов'язків) КУпАП, повідомили громадянці про місцеперебування сина та проінформували про подію працівників ювенальної превенції.

Патрульні подякували небайдужим громадянам за своєчасне інформування. Відтепер, за належним виконанням материнських обов'язків пильно слідкуватимуть поліцейські та соціальні служби.

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, що патрульні допомогли 2-річній дівчинці, яка була одягнута в брудний одяг та самотньо блукала вулицею.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Светлана Иванова

    Треба вилучати дитину з "сімейного пекла".
  • Oleg Zelinger

    А де соціальна служба ?

keyboard_arrow_up