Партнер рубрики Події

У Тернополі організували "Благодійну милю" та ярмарок для Максимка Антонишина. Буде ще вечірній забіг

У Тернополі організували "Благодійну милю" та ярмарок для Максимка Антонишина. Буде ще вечірній забіг

Кошти у благодійній милі "Біжу за Максима" та благодійному ярмарку збирають на лікування Максимчика Антонишина.

У півторарічного хлопчика рідкісне генетичне захворювання – спінально-м’язова атрофія СМА-2 тип.

— 10 червня усіх небайдужих запрошують на свято міцного духу і радості життя, щоб наблизити маленького тернополянина, Максима Антонишина до омріяного одужання від СМА, — повідомляють організатори благодійної акції у соцмережі.

Ранковий забіг Благодійної милі "Біжу за Максима" відбувся о 10.00. А о 22.00 — стартує вечірній.

Відео дня

Довжина забігу — 1609 м, маршрут пролягатиме по набережній Тернопільського ставу (у парку ім. Т. Шевченка), старт — біля причалу.

Участь можуть взяти усі бажаючі, в тому числі і онлайн.

Мінімальний благодійний внесок учасника — 100 грн.

Попередня реєстрація зберігається, умови і формат ті самі:

Щоб взяти участь у благодійній милі, потрібно зареєструватись за посиланням:

https://cutt.ly/3bZ9nfi

Також з 12:00 в парку ім. Т.Шевченка на центральній алеї, діє ярмарок, де кожен, і дорослий, і малий знайде для себе безліч корисного, зазначають організатори. Всі зібрані кошти передадуть сім'ї Антонишин, на лікування Максима. А кожен, хто прийде на це дійство, отримає максимум позитивних емоцій, весело проведе час, і разом з тим — долучиться до великої справи, і допоможе врятувати життя маленького Максимчика. Добро робити легко!

#help_max_sma

Детальна інформація:

https://fb.me/e/13J3Q6JZt

На зображенні може бути: 2 людини, дитина, люди стоять, у приміщенні та текст «10.06.2021 M. тернопль, парк м.т.шевченка благодйна миля "бжу за максима!" забги: разом ми сила! 10:00 врятуемо максима! 22:00 help_max_sma благодйна ярмарка 3 12:00»

Нагадаємо, 1 червня сталося справжнє Диво! Арсенчик Борис з діагнозом СМА переміг у спеціалізованій лотереї і отримав безкоштовне право на рятувальну ін'єкцію. Родина Арсенка закрила збір, тому організатори вирішили провести благодійну милю 10 червня задля збору коштів на порятунок Максимка Антонишина з Тернополя.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up