У Тернополі ремонтують вуличні тренажери та спортивні майданчики

У Тернополі ремонтують вуличні тренажери та спортивні майданчики

Жителів Тернополя просять дотримуватись правил безпеки на спортивних локаціях міста та бережно ставитись до майна громади.

Тернопільський міський центр фізичного здоров'я населення показав, як працівники його центру підтримують в належному стані спортивні локації у Тернополі. Про це навіть підготували невелику презентацію.

— Працівники господарського відділу центру змащують шарнірні елементи та замінюють частинки вуличних тренажерів, підтягують, підфарбовують, зварюють, вирівнюють, та навіть виготовляють і удосконалюють складові спортивних об'єктів, що знаходяться на балансі установи. А ще підтримують чистоту та належний оперативний нагляд за спортивними універсальними майданчиками Тернополя, — йдеться у повідомленні. — Завдяки роботі нашого господарського відділу кожен тернополянин та гість нашого міста може підтримувати свій фізичний стан тренуючись на вуличних тренажерах та універсальних спортивних майданчиках.

Відео дня

У центрі фізичного здоров'я населення наполегливо просять жителів Тернополя дотримуватись правил безпеки на спортивних локаціях міста та бережно ставитись до майна громади.

Нагадаємо, влітку цього року журналісти «20 хвилин» перевіряли стан спортивних майданчиків у Тернополі. І далеко не всі були у гарному стані. У міській раді тоді запевнили, що майданчики перевіряють двічі на рік — у березні та жовтні — відповідальні особи проводять огляд цих майданчиків, після цього приймають рішення про доцільність ремонту.

Довідка: куди скаржитись

При виявленні ознак руйнації спортивних майданчиків тернополяни можуть скаржитися на цілодобову гарячу лінію Тернопільської міської ради 15-80 зі стаціонарних телефонів та 08674472919, 0800303522. 

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up