У Тернополі створили інтерактивну карту закладів торгівлі, які працюють без світла

У Тернополі створили інтерактивну карту закладів торгівлі, які працюють без світла

На разі, на мапі позначено 54 об’єкти — це продуктові магазини, супермаркети, аптеки, заклади харчування. Карту будуть доповнювати.

Для зручності тернополян та гостей нашого міста розроблено інтерактивну мапу закладів торгівлі, які працюють без світла. Так, на цій карті зібрано актуальну інформацію про місця продажу продуктів, ліків та інших товарів в умовах відсутності електропостачання.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відео дня

Карта вміщує у себе інформацію про графік роботи, типи товарів та контакти закладів сфери послуг: продуктових магазинів, супермаркетів, аптек, закладів харчування,

На разі, на мапі позначено 54 об’єкти, зокрема, з них – 42 магазини, 2 супермаркети, 1 гіпермаркет та 9 закладів громадського харчування, які працюють на альтернативному електропостачанні. Карта буде постійно оновлюватись.

У міській раді звертаються з проханням допомогти поповнити карту новими локаціями. Так, якщо ви маєте  інформацію щодо закладів, які працюють на генераторах, прохання надсилати назву, адресу та контактні дані власників/адміністраторів з метою уточнювання таких даних на електронну адресу: [email protected].

Нагадаємо, також у Тернополі діє інтерактивна карта, на які позначені місця розміщення пунктів обігріву.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Олег Селецкий

    ‼ 0️⃣9️⃣6️⃣7️⃣4️⃣9️⃣8️⃣6️⃣4️⃣7️⃣

keyboard_arrow_up