Партнер рубрики Події

У Тернополі створять робочі групи для обстеження багатоповерхівок. Що перевірятимуть

У Тернополі створять робочі групи для обстеження багатоповерхівок. Що перевірятимуть

Враховуючи численні звернення громадян щодо витрат на забезпечення функціонування внутрішньобудинкової системи опалення та гарячого водопостачання у Тернополі створять робочі групи

Що перевірятимуть 

До 28 січня 2022 року робочі групи мають провести обстеження місць загального користування (горищ, підвалів, сходових кліток) та допоміжних приміщень в будинках, які отримують послуги із постачання теплової енергії (для з’ясування стану теплоізоляції транзитних трубопроводів, наявності батарей і т.д.), відповідно до акту обстеження (додається).

 КП ТМ «Тернопільміськтеплокомуненерго» Тернопільської міської ради має надати перелік квартир відключених від централізованого опалення та гарячого водопостачання, із долученням актів відключення у відповідності до технічних умов

Обстежити приміщення відключені від централізованого опалення на предмет наявності/відсутності та ізоляції транзитних трубопроводів (за згодою власника).

Відео дня

 У разі недопущення представників робочих груп для проведення обстеження чи в разі перешкоджання у доступі для з'ясування стану теплоізоляції транзитних трубопроводів, власникам таких приміщень буде здійснюватися нарахування за втрату тепла, як за неізольовані транзитні трубопроводи.

 Також КП має надати перелік нежитлових приміщень (магазинів, офісів, і т.д.) розміщених в будинках, з якими укладені угоди на постачання теплової енергії.

КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» має на підставі акту робочих груп, здійснити перерахунок плати за функціонування внутрішньобудинкових систем опалення та гарячого водопостачання, а також опалення місць загального користування та допоміжних приміщень.

Голови робочих груп повинні щоденно інформувати начальника управління житлово – комунального господарства, благоустрою та екології про проведену роботу, той у свою чергу має інформувати міського голову.

Читайте також: Скільки градусів має бути у під'їзді, щоб платити за його обігрів? Дивіться, які послуги мають надавати

«Космічні» платіжки за обігрів будинків. Як рахують і чому такі шалені суми — ми з'ясовували

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (13)
  • Лідія Дідух

    Яким чином буде перевірятись і на якій документаційній базі квартирна ізоляція трубопроводів? Потрогати рукою? Чи доторкнутись щокою?
  • Люда Кравець

    Нехай ще вікна посклять подвійні і штапіками пооббивають, а то  вітер по під'їзду гуляє.. Бо вхідні двері наш під' їзд сам купив і встановив...
  • Роман Галів

    Акти обстеження з підписами мешканців прикріпити на дошку оголошень. Але ніхто ту херню підписувати не буде і то все буде не дійсне і хрен хто буде платити.
  • Ліда Плющ

    Ця постанова уряду, розворушила так би мовити підсохшу купу лайна )))  - де просто до цієї пори банально най@бували власників ц/о, включаючи в тариф опалення, нібито обігріті під'їзди, горища, підвали. Ось такий він, "ПАТРІОТИЗМ ПО ТИРНОПІЛЬСЬКИ"🤦😥

keyboard_arrow_up