Партнер рубрики Події

У Тернополі з залізничного вокзалу евакуювали пів сотні людей (ВІДЕО)

У Тернополі з залізничного вокзалу евакуювали пів сотні людей (ВІДЕО)

Повідомлення про замінування залізничної колії в Тернополі не підтвердилося.

У п’ятницю, 24 липня, близько 14 год до співробітників Тернопільського відділу поліції надійшло повідомлення про закладення вибухового пристрою на колії залізничного вокзалу.

На місце події виїхали усі екстрені служби, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

З адмінбудівлі вокзалу евакуювали близько пів сотні людей.

Відео дня

Вибухотехніки обстежили територію та вибухового пристрою не виявили. Інформація про замінування не підтвердилася.

Наразі правоохоронці встановлюють особу додзвонювача. Вирішується питання про внесення відомостей за даним фактом до ЄРДР відповідно до ст. 259 ККУ – Завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху.

Нагадаємо, торік залізничний вокзал "замінував" уродженець Хмельниччини. Поліцейські встановили особу зловмисника, чиї витівки підняли на ноги всі екстрені служби міста. Мінером виявився уродженець Хмельниччини, 1978 року народження. Свій вчинок він пояснив тим, що хотів «потренувати» правоохоронців.

А в листопаді 2017 "замінували" практично одночасно залізничний і автовокзали.

Авто- та залізничний вокзал "замінували" невідомі з різницею у п'ять хвилин. Після перевірки  фахівці повідомили, що небезпеки нема - ні  на першому, ні на другому "бомб" не знайшли.

Правоохоронці нагадують, що за неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності передбачено покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Читайте також "Тероризм" по-тернопільськи: чому водій залишив авто на дорозі. Виїзд оперслужб обійшовся у 50 тис. грн
Поліція посилює заходи безпеки у дев’яти регіонах держави, в тому числі і Тернопільщині

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Lyubomyr Vertepnyy

    Цирк продовжується,клоуни впали до ніг Кесаря.
  • Олеся Лт

    Ера ідіотизму. Бо в нас не було ніколи терористів і немає. А вище керівництво щось мутить, для чогось ті теракти комусь потрібні. Беруть приклвд з росії

    John Bonny reply Олеся Лт

    Дирляндці -- не терористи?
  • Володимир Мочук

    Почалась ера тероризму?...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up