Партнер рубрики Події

У Тернополі закінчився карантин. Графік відпрацювань пропущених днів

У Тернополі закінчився карантин. Графік відпрацювань пропущених днів
Хоч епідемічний поріг грипу в області досі перевищений, однак спеціальна комісія вирішила відновити навчання в школах Тернополя з середи, 3 лютого.

- В деяких районах до цих пір будуть діяти обмежувальні заходи, наприклад, в Борщівському та Заліщицькому, однак це пов’язано з тим, що питання так званого карантину вирішує місцева влада, - пояснює начальник відділу епідеміології та санітарної охорони території Головного управління Держсанепідслужби у Тернопільській області Марія Павельєва.

В цілому по області захворюваність вже йде на зниження, але епідемічний поріг все ще перевищений. Та хвиля епідемії триває тижні 3-4, тож вже з наступного тижня лікарі епідеміологи чекають, що кількість хворих різко зменшиться.

Тернопільські школярі будуть відпрацьовувати  пропущені навчальні дні:  п’ять днів весняних канікул, 6 та 20 лютого, 5 та 12 березня. Інший навчальний матеріал буде відпрацьований додатковими уроками та більшим обсягом матеріалу.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Анонім

    и понеслась
  • просто так

    Я думаю учням молодших класів недоцільнозабирати весняні канікули.Але хіба хтось думає про наших дітей?
  • мама

    Цього варто було очікувати..два з половиною тижні відсиділи вдома а тепер це все треба надолужити...
  • Anonymous

    захворіє багато хто після карантину
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up