У Тернополі збирають Великодні подарунки для ЗСУ

У Тернополі збирають Великодні подарунки для ЗСУ

Жителів Тернопільської громади закликають долучатися до благодійної акції.

До 14 квітня у Тернополі  на Театральному майдані працюватиме Великодня платформа «Подарунок вдячності Захисникам та Захисницям». 

Про це повідомили в Тернопільській міській раді.

Це – благодійна акція, метою якої є збір Великодніх подарунків для військовослужбовців Збройних сил України.

Відео дня

Працюватиме локація щодня з 11.00 по 17.00, тож усі охочі поділитися із нашими захисниками смаколиками зможуть залишити пакунки у спеціально облаштованих кошиках.

Поблизу чергують працівники управління культури і мистецтв, які сформують пакунки з переданих тернополянами гостинців та відправлять їх на передову.

У міській раді просять тернополян та жителів громади поділитися частинкою свого тепла та атмосфери напередодні свята Воскресіння Христового.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» повідомляли, що школярки з Гусятина спекли паски нашим захисникам. Подивіться на відео, як це було.

 

Читайте також:

Волонтери Тернополя 11 квітня їдуть до захисників. Куди можна передати посилку?

 Передали частинку дому на фронт. Одинадцятикласниці з Гусятина спекли пасочки для ЗСУ (ВІДЕО)

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Алена Феськова

    Ловлять на вулиці кожного дня подарки
  • Pavel Akiev

    Стьопка, ти адекватний?  Ти до якої статі свій комент написав? Ти на 80% свиня? Не ображайся - вона не буде з тобою конкурувати по твердості лоба, величині вух і крутості хвоста.
  • Степан Яловега

    ...80% жителів західних областей України не платять податки в бюджет України не дають гроші на армію не дають гроші солдатам а тільки кричать скачуть і шаровари машуть і чим вони патріоти

    Степан Яловега reply Степан Яловега

    Гаврило Петровський ... українці які працюють в Україні платять податки в бюджет України 19.5% подоходний  + 22% ЄСВ  + 20% ПДВ = 61,5% , а з грошей заробітчан платиться тільки 20% ПДВ  і то якщо купляють товар в Україні і з чеком , а з бюджету України всі беруть одинаково :  на пенсії своїм батькам на зарплати своїм вчителям і лікарям на утримання своїх дитячих садків шкіл лікарень на армію і тд.

    Гаврило Петровський reply Степан Яловега

    Степан Яловега кожен хто купляє в магазині є платником пдв

    Степан Яловега reply Степан Яловега

    Nazar Kmdrd ...що правда очі колить , коли немає мозгів що сказати починає матюкати , купи собі трохи мозгів свинячих на базарі продають

    Nazar Kmdrd reply Степан Яловега

    Степан Яловега йди нах...й шляпа їб...ана

keyboard_arrow_up