У Тернополі з’являться додаткові укриття. Що відомо

У Тернополі з’являться додаткові укриття. Що відомо

Міська влада спільно з представниками сфер житлово-комунального господарства, торгівлі, освіти, спорту та культури прийняли рішення посилити заходи безпеки та влаштувати додаткові укриття для населення.

Відтепер заклади торгівлі та ресторани повинні розміщувати інформаційні повідомлення про найближчі укриття на вхідних дверях. А у свої приміщення, які можуть бути використані як укриття зобов’язані забезпечити доступ для усіх мешканців.

Заклади культури, спорту, освіти та управління житлово-комунального господарства повинні провести оцінку приміщень та облаштувати додаткові укриття для населення. 

Після завершення всіх робіт локації сховищ будуть додатково оприлюднені на карті захисних споруд та на сайті міської ради Тернополя.

Відео дня

Міська влада наголошує, що укриття, які розміщені у міських лікувальних закладах (поліклініках, лікарнях), призначені лише для медперсоналу і хворих, які перебувають у медзакладі. А сховища у дитячих садочках -  виключно для евакуації дітей під час відвідування закладу дошкільної освіти.

Нагадаємо, що нещодавно на Тернопільщині облаштували унікальне укриття в дитсадку.

Читайте також: Кожен похід до сховища — ніби квест! На Тернопільщині облаштували унікальне укриття в дитсадку (РЕПОРТАЖ)

Школи готують до навчання: де будуть жити люди, які мешкають у закладах

Де ховатися під час тривоги у центрі Тернополя? Ми перевірили, чи доступні укриття та в якому вони стані

Автор Мирослава Плотніцька

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач11

    Для воєнних немає  форми бирців  бронжилета  воємкоматах говорять  на Тернопільщині  вам платят гроші купіть самостійно  бо не має атут наживаються отаких пустити напередову без нічого голих хто наживається

keyboard_arrow_up