Партнер рубрики Події

У Тернополі затопило територію біля "Універсаму" та Збаразьке кільце (оновлене)

У Тернополі затопило територію біля "Універсаму" та Збаразьке кільце (оновлене)
  • Сильний дощ пройшов у Тернополі.
  • У соцмережах виставляють фото та відео потопу.

Тернопільский письменник Олександр Вільчинський написав про потоп на Збаразькому кільці:

"На Збаразькому кільці під Мірей Матьє в’їжджаємо у річку... Пригадую, ще у 1994-му, коли майже місяць провів у США, ще коли туди мало хто потрапляв, і об’їздивши майже все східне узбережжя, і принагідно важкенною камерою VHS знімаючи фільм для нашого "tv-4", що пізніше отримав назву "Від Атланти до Манхеттена", я якось був здивований оперативністю американських телевізійників. Коли одного разу ми попали під зливу, здається, у Балтиморі, то, тільки-но переступивши поріг готельного номера і ввімкнувши телевізор, одразу побачили і ті самі річки на вулицях, і зламані гілки, що й недавно з машини... Це було ще, коли у нас про інтернет мало хто чув, а у штатах він тільки починав впроваджуватись. Але ось, не минуло, як кажуть, і чверті століття, як уже без проблем кожен може викласти спогад про недавню зливу з вікна власного авто )", - пише пан Вільчинський.

Також потоп біля "Універсаму" виставив у "Фейсбуці" Андрій Роман. Це відео дивіться тут.

Відео дня

Фото ‎Тетяна Мороз

"Біля фабрики ремвзуття - басейн, Танцорова біля профспілок, виїзд біля Орнави підтоплені, починає підтоплювати банк, на кільці біля Жовтої церкви двори дев'ятиповерхівок втоплені, працюють МНСники", - пише тернополянин Валентин.

- Це на Оболоня, біля ринку, - прислала фото читачка Марія.

Затопило не лише вулиці в низинах міста, води по коліна було і на високій Алясці та інших районах міста.

" В нас на Протасевича треба лодку, а не машину", - пише тернополянка пані Ольга.

Води мало не по коліна було  і на вулиці Курбаса, що на Алясці. Вода трималася ще кілька годин після зливи.

Нагадаємо, кілька днів тому дощ був теж такий, що в Тернополі затопило дороги.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Діонісій

    а чого не пишуть, що було біля "рогатки" на Стадникової ? о 18 десь їхали, там просто піздець, там роботи ремонтні наче проходили, труби лежать, техніка, а води, що жигуль до самих вікон у воді і смердить, так, що срака. чи журналісти таку сенсацію не вгледіли ?
  • Терен

    Ви, суки, ще більше парк і Галицьку забудуйте, то ще не таке буде. Тут кажуть, а при чому та лиса гнида? А при тому, що водостік Підволочиське шосе + Бандери + 15 Квітня - Збаразьке кільце - парк Національного - Галицька - Крушельницької, з одного боку, Канада з іншого, Тарнавського і Злуки ще з іншого тварюки тупо забудували. А зливи щороку стають все сильнішими і сильнішими, так що все ще попереду. Ох і попливуть ті хатинки на Галицькій. Ідіоти вже сьогодні плачуть, що вода мало не до першого поверху доходить. А нахрена ви там ті квартири купляли, придурки?
  • David Starr

    Прикольно.
  • Григорий Логинский

    все  як завжди(((
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up