Партнер рубрики Події

У центрі Тернополя демонтували один з «Пунктів незламності»

У центрі Тернополя демонтували один з «Пунктів незламності»
  • П’ятого лютого на Театральному майдані демонтували модульний будинок, який слугував «Пунктом незламності».
  • Про причину демонтажу та його подальше використання – дізнавалися журналісти «20 хвилин».

Модульний будинок був у центрі міста два місяці – встановили його з перших днів грудня 2023 року. За розміром він менший, ніж наметовий «Пункт незламності». Там одночасно могли поміститися 20 людей. Його використовували у випадку відключення світла, щоб зігрітися та підзарядити телефони.

Ось такий вигляд мав «Пункт незламності»

 

Немає проблем зі світлом та морозів

Речник Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Тернопільській області Сергій Данілін повідомив, «Пункт незламності» прибрали на прохання Тернопільської міської ради.

Відео дня

— Конструкцію відвезли на територію ДСНС України у Тернопільській області. Якщо буде потреба, то ми повернемо пункт на Театральний майдан або встановимо в іншому місці, — каже пан Сергій.

У Тернопільській міській раді «20 хвилин» розповіли, «Пункт незламності» на Театральному майдані функціонував під час різдвяно-тематичних заходів – з першого грудня до першого лютого.

— У зв’язку із завершенням заходів та покращенням погодних умов функціонування «Пункту незламності «Тепле місто» на бульварі Тараса Шевченка призупинили. Нагадаємо, що пункти незламності у Тернополі діятимуть у випадку тривалого відключення електроенергії. Тобто, більш як три години поспіль. Наразі відсутні проблеми з електроенергією в місті, — розповіла речниця Мар’яна Зварич.

Читайте також:

У Тернополі відкрили новий «Пункт незламності»: ми перевірили, чим можуть скористатися містяни

Коли працюватимуть Пункти незламності на Тернопільщині та де їх знайти (КАРТА)

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Андрій

    Демонтуйте мусарку і мусарів.непойму чому мусара Тернополя не на війні а ганяють бабусь на ринку ,миж їм податки платимо і зарплату а вони ховаються від війни ,може давайте зробимо хм 14 рік підпалимо мусарку но вже разом з мусарами .
  • Людмила Басараб

    А грошей Налал дійсно списав на ці всі пункти незламності до фіга(((
  • JamesMay

    Незламність закінчилася, почалася зламність
  • 92572

    Скільки  бабла на вітер,капець...

keyboard_arrow_up