Партнер рубрики Події

У Великогаївській громаді відкрили оновлену поліцейську станцію

У Великогаївській громаді відкрили оновлену поліцейську станцію

Реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади» триває на Тернопільщині. В рамках ініціативи оновлену поліцейську станцію відкрили у селі Товстолуг Великогаївської громади.

Про це повідомили в поліції Тернопільської області.

Великогаївська громада – одна із перших долучилася до проєкту «Поліцейський офіцер громади». Безпековий поліцейський осередок облаштували в центрі громади – у селі Товстолуг, щоб було зручніше місцевим жителям отримувати необхідну допомогу.

Відео дня

Нова поліцейська станція обслуговуватиме 15 населених пунктів, де проживає понад 11 тисяч людей. Завдяки спільним зусиллям органів місцевого самоврядування та поліції у службовому приміщенні зробили ремонт, закупили нові меблі та технічне обладнання.

На станції працюватиме поліцейський офіцер громади Володимир Гаврилюк, який пройшов відповідне навчання. Він 18 років прослужив тут дільничним, добре знає місцевість, жителів та орієнтується у їх потребах. Поліцейський забезпечений службовими автомобілем, який закупили за кошти громади, та зможе оперативно реагувати на виклики та повідомлення.

Мешканці громади зацікавлені у тому, щоб мати свого шерифа, адже розуміють, що йдеться про їхній спокій та безпеку. Відкриття станції – важлива подія для усієї громади. Діти привітали поліцейських театралізованим дійством.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли історію поліцейського-медика, який рятує життя.

 

Читайте також:

Олександр Богомол став радником у ОВА та розповів «20 хвилин», чим тепер займатиметься

Три підрозділи поліції Тернопільщини отримали нових керівників

Майже 13% справ на основі протоколів тернопільських патрульних розвалюються у судах. А що у сусідів?

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач04

    Курви лицемірні, сволочі... Нема слів.  Звертаються кожен день до людей про збір коштів на авта для військових, рації, тепловізори і т.п.  Люди виснажені, заробити нема де, кордони позакривали,  Своїх синків повідправляли до Європи-америки. І тут : "закупили авто, зробили ремонт, закупили нові меблі " ...  Суки... Ще й дітей задіяли в цьому шабаші. Лицемірству немає меж.

keyboard_arrow_up