Українці за ніч зібрали понад п'ять мільйонів на лікування Героя з Тернополя Михайла Діанова

Українці за ніч зібрали понад п'ять мільйонів на лікування Героя з Тернополя Михайла Діанова

Українці неймовірні! Разом ми — сила!

Небайдужі українці одразу відгукнулися на заклик допомогти зі збором коштів на лікування звільненому з російського полону бійцю батальйону морської піхоти 36-тої окремої бригади тернополянину Михайлу Діанову (позивний «Мішаня»).

За кілька годин після заклику в мережі надати допомогу герою Михайлу Діанову на «банку» було понад 2 мільйони гривень, що значно більше суми, про яку спочатку запитували, повідомляє РБК-Україна.

Відео дня

Організували збір грошей вчора, 23 вересня, адже стан здоров'я Михайла після полону залишає бажати кращого. У чоловіка, крім відсутності частини кістки на руці, також є кульові поранення ніг. Лікування та реабілітація потребують значних фінансових витрат. Та українці не залишились байдужими — і наразі зібрана сума дорівнює 5005663 грн і гроші продовжують надходити.

Нагадаємо, що повідомлення про збір коштів для захисника й реквізити на Фейсбук-сторінці опублікувала Віолетта Кіртока, журналістка «Цензор.НЕТ» та співорганізаторка проєкту «Народний Герой України».

Ми неодноразово писали на нашому сайті історію Михайла Діанова – старшого сержанта 36 ОБрМП Збройних сил України, морпіха, захисника Маріуполя та Почесного громадянина Тернополя. У загоні мав позивний «Мішаня». Наразі він перебуває у Київському військовому госпіталі. Як вказано у публікації «Української правди», Михайлу невдовзі мають прооперувати руку. Потрібно вставити спеціальну пластину на кістку, адже її не вистачає.

 Читайте також:

Звільненому з полону Михайлу Діанову збирають кошти, щоб підтримати родину!

Він важко поранений, але в строю. Історія бійця з Тернопільщини, який сміливо обороняє «Азовсталь»

Пташку і Михайла Діанова звільнили з російського полону. Ми поговорили з рідними

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (65)
  • Олександра Мочук

    Лікуйся і виздоровляй наш герою
  • Михайло Ков

    Особисто для мене звільнення з полону наших азовців стало першою великою перемогою в цій війні , перемогою життя над смертю .
  • Svitlana Lazar

    Та хай кожен дасть по совісті і не коментує
  • Ірина Мочарко

    Рашисти пол

keyboard_arrow_up