Партнер рубрики Події

Улітку планують безкоштовно оздоровити на морі понад 2000 дітей. Хто поїде з Тернопільщини?

Улітку планують безкоштовно оздоровити на морі понад 2000 дітей. Хто поїде з Тернопільщини?

Подарувати дітям радість та забезпечити їм комфортні умови проживання – таку ціль ставить перед собою благодійник Василь Конько. Саме завдяки його ініціативі тисячі дітей з Тернопільської області мають змогу насолодитися морським відпочинком.

- Ми таку ідею реалізуємо з 2015-го року. У Затоку возимо дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей учасників АТО, переселенців. Серед відпочивальників – не тільки жителі Тернопільщини, а й інших регіонів України – Полтави, Сум, Дубно, Черкаси тощо, - розповідає він.

Курсанти коледжу вперше поїхали у Затоку за сприяння меценатів. Але цю ініціативу пан Василь планує зробити традиційною.

Читайте також: «Ми море побачили!»: курсанти зі Збаража 11 днів безкоштовно відпочивають у Затоці

Відео дня

- Діти відпочивають, оздоровлюються. Спільно з друзями-підприємцями ми забезпечили їм гарні умови проживання, повноцінне харчування. Кухарі готують смачно, тож голодні хлопці та дівчата не будуть! – запевняє він.

Курсанти Тернопільського професійного коледжу з посиленою військовою та фізичною цьогоріч відкривали купальний сезон. Уже після них у Затоку поїдуть діти-сироти й позбавлені батьківського піклування. Протягом літа відпочиватимуть й інші соціально вразливі верстви населення. Загалом же протягом літа планують оздоровити понад 2000 осіб зі всієї України.

- Приємно дарувати радість іншим, особливо дітям. Не всі мають змогу поїхати на море,  і ось є шанс. Це дуже круто! – каже він.

 

ДОВІДКА
Василь Конько не лише активно та самовіддано допомагає оборонцям держави, а й зумів організувати цілу систему ефективної і надійної допомоги бійцям АТО. Він очолює волонтерську групу «Схід та захід єдині», до якої входять майже 100 патріотів із різних куточків держави. Є серед них і колишні учасники антитерористичної операції, і проукраїнсько налаштовані жителі Донбасу.

 

Опитування

А ви розкажете цю новину друзям?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up