Партнер рубрики Події

За лаштунками: як знімали відеоролик про юних пожежників-рятувальників з Тернополя

За лаштунками: як знімали відеоролик про юних пожежників-рятувальників з Тернополя
  • Працівники ДСНС Тернопільщини поділились досвідом відео- та фотозйомки соціального ролика про дружину юних пожежників-рятувальників.
  • Представили головних героїв, подякували всім причетним і оприлюднили неймовірні кадрі, зняті за лаштунками проєкту.

За кадром соціального проєкту про дружину юних пожежників-рятувальників – ціла команда талановитих професіоналів, але особливо відзначили 6 артистів, які допомогли створити чарівну атмосферу на знімальному майданчику, розповідають в Головному управлінні ДСНС України в Тернопільській області.

Пропонуємо переглянути відеороботу, про яку йде мова.

Відео дня
v class="video-block">

Головні ролі у соціальному відеоролику, за словами рятувальників, виконували талановиті рухівці – чудові хлопці та чарівні дівчата:

  • Марко Кміть (Тернопільська спеціалізована школа №3 І-ІІІ ступеня),
  • Денис Гончарик й Володимир Кордупель (обидва з Тернопільської ЗОШ  №14 ім. Б. Лепкого),
  • Аня Захарченко, Евеліна Лоза (Тернопільської ЗОШ #14 ім. Б. Лепкого),
  • Вероніка Денисюк (Тернопільська спеціалізована школа №7 з поглибленим вивченням іноземних мов).

Без їхньої талановитості, енергії та співпраці з нашою командою, наш ролик був би не таким яскравим і запальним, – зазначають в ДСНС.

Надзвичайники Тернопільщини підкреслюють, що ідея ролика належала їхній команді, а операторську роботу та монтаж виконував талановитий Михайло Балан. Його професіоналізм та вміння допомогли створити чудові кадри.

Щиру вдячність висловили і художньому керівнику – Ірині Складан, яка натхненно працювала, щоб забезпечити проєкту потрібну естетику.

Ми дуже вдячні за можливість створити цей ролик і поділитися нашим досвідом з вами. Ми дуже горді тим, що результат вам сподобався, – поділились своїми враженнями з учасниками корисного і пізнавального проєкту про команду юних пожежних-рятувальників тернопільські надзвичайники.

Нагадаємо, раніше «20 хвилин» розповідали, як рятувальники проводять уроки безпеки та організовують екскурсії для юних жителів Тернопільщини.

 

Читайте також:

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up