Партнер рубрики Події

У Едуарда, який розбився на смерть на будові, сиротами залишились четверо дітей

У Едуарда, який розбився на смерть на будові, сиротами залишились четверо дітей
  • 47-річний Едуард Попович розбився, впавши з новобудови з висоти 10 поверху на дашок 3 поверху.
  • Від отриманих травм чоловік загинув на місці події. Сиротами залишились четверо дітей, один з синів – з інвалідністю.

- Нещасний випадок трапився 20 жовтня близько 13.30, - повідомив начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета. – До поліції надійшло повідомлення від лікаря бригади швидкої допомоги. На місце виїжджала слідчо-оперативна група.

Як з’ясували поліцейські, на будові загинув газозварювальник. Він злетів з балкону 10 поверху на площадку, що на висоті 3 поверху.

- Подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 272 Кримінального кодексу України, - повідомив Сергій Крета. – Слідство триває.

Відео дня

Як вдалось з’ясувати «20 хвилин», чоловікові було 47 років. Едуард Попович проживав у с. Гаї Шевченківські та був батьком чотирьох дітей.

- Він був зареєстрований у селі з 2010 року, - повідомив сільський голова Гаїв Шевченківських Богдан Брич. – Мав четверо дітей. Сільрада обов’язково допоможе родині, де сиротами залишились діти. Потрібно, аби хтось з родини написав заяву. Окрім того, допоможемо ми й на поховання чоловіка. Якщо хтось з родини звернеться із заявою зараз, допомогу отримають вже. Якщо пізніше – відшкодуємо згодом.

Едуард з 43-річною дружиною Марією, яка працює у місцевого приватного підприємця, виховували чотирьох дітей. Найстаршому синові Дмитрові – 23 роки. В хлопця проблеми зі здоров’ям, через що має групу інвалідності. Є ще 21-річний Олексій, 19-річна Уляна та наймолодший – 11-річний Сашко. В Едуарда ще залишилась мама-пенсіонерка. Є рідний брат, який з родиною проживає окремо.

Поховають Едуарда 23 жовтня на цвинтарі у Гаях Шевченківських. Управління Держпраці в Тернопільській області розпочало спеціальне розслідування цього нещасного випадку. За попередніми даними, працівник смертельно травмувався внаслідок падіння з висоти. 

Обставини та причини нещасного випадку з’ясовуватиме комісія Управління, відповідно до Порядку проведення розслідувань та ведення обліку нещасних випадків, професійних захворювань і аварій на виробництві.

Нагадаємо, З 11-го поверху на будівництві нового мікрорайону у Тернополі (вул. Овочева,7) випав чоловік. Нещасний випадок трапився 12 червня о 10.40. 
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • тойво

    То часом не будова на території таксопарку?
  • Яна Охновська

    Хто винен?То зразу під шумок реклама?Для чого вліпили номер телефону?

    Ірина Белякова reply Яна Охновська

    фото з місця події
  • Irina Okun

    Чому не  повiдомляėте що за будiвництаво, хто застройщик, чи був чоловiк оформленний  офiцiйно на роботi, а якщо нi, то чому iхто тепер буде виплачувати пенсiю по втратi годувальника жiнцiта дiтям?

    Ірина Белякова reply Irina Okun

    Чоловік офіційно працював. про це є в тексті. Коментар забудовника читайте згодом

    Бульба reply Irina Okun

    Нажаль виплат за втрату годувальника можуть не дати. Троє з чотирьох дітей повнолітні.
  • Valentina Levkiv

    Це фото з того будинку? Фото з номером телефону відразу.... Реклама?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up