В Кутківцях собака покусав патрульного

В Кутківцях собака покусав патрульного

У Тернополі 23-річного патрульного  поліцейського покусав собака. Інцидент трапився 23 січня у приватному секторі.


Чоловік звернувся за допомогою у швидку. Про це повідомили читачі. Інформацію підтвердили  у прес-службі Патрульної поліції Тернополя.

- Справді, 23 січня був такий інцидент, - кажуть у прес-службі. – Патрульні відпрацьовували інформацію про сімейну сварку у будинку на вул. Урожайній. Це приватний сектор. Господиня попередила лишень про одного собаку, та на господарстві їх було більше. Коли працівники поліції виходили уже з будинку, один із них вхопив патрульного за ногу. За цим фактом проводиться перевірка. 

Як повідомляють інтернет-ЗМІ, у патрульного медики діагностували кусані садна обох гомілок.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Діонісій

    за поліцаїв хочу добре слово сказати, вони досить адекватні, не ті зовсім, що були пару років тому, а те що пес його погриз, міг би його пристрелити, да і все, правда потім би валали, що от так і так, дай причину, там буде і сморід. а поліцаю тре щеплення буде робити від правця і від сказу.
  • коля федоров

    Нічого дивного пес пса))

    Piter Savka reply коля федоров

    А ти взагалі б мовчав -  мафіозі
  • Piter Savka

    Де його табельна зброя ??  Чому не пристрелив тварюку ?
  • коля федоров

    Нічого дивного пес пса))

    Зеленый человек reply коля федоров

    пес твій татко

    Володимир reply Зеленый человек

    А твоя мама - шолудива сука?

    Vlad Vladuk reply Володимир

    про свою мамку не обов"язково писати, не у всіх вона така як в тебе

    Володимир reply Vlad Vladuk

    Ти попутав, дядьку - це написано про твою
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян?
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up