В "Сіті" у Тернополі "працюють" сутенери та повії

В "Сіті" у Тернополі "працюють" сутенери та повії
Претензії до роботи двох закладів Тернополя має міська поліція. Йдеться про бар-ресторан "Сіті" та більярд-клуб "Абриколь". Ці заклади звернулися до міськради за дозволом роботи в нічний час.

Зокрема, бар-ресторан "Сіті" просив дозволу на роботу до 4.00. Проте виконком міськради 20 січня такого дозволу не дав, а відправив питання на доопрацювання. Це пов’язано з тим, що у цих закладах стається багато випадків кримінального характеру. 

Так, за минулий рік до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесли 59 фактів, які стосуються бару-ресторану "Сіті", повідомив начальник міського відділу Національної поліції Степан Савка. 

- Там зафіксовані крадіжки, бійки, переломи носів, - каже він. - А також є такі ганебні факти звідництва. Там знаходяться дівчата, які займаються проституцією та хлопці, які їх зводять з клієнтами. 

Та сама ситуація і в клубі «Абриколь» – бійки, п’янки, крадіжки, продовжує керівник міської поліції. В тому числі немає відеокамер в закладі. 
- Я стою на тій позиції, що якщо заклад хоче працювати, ми тільки за, бо це податки і доходи людей. Але має бути відеоспостереження, має бути доступ до цього відеоспостереження, і співпраця з поліцією та міськрадою, - каже пан Савка. - Адже перш за все безпека громадян. Тому на майбутнє ці всі заходи я буду брати на особистий контроль. Тут не стоїть ніяка інша складова, крім порядку в місті. 
Як повідомили члени виконкому, в "Абриколі" стоїть відеоспостереження. Проте за словами Степана Савки, воно не є якісним. 

- 14 фактів за минулий рік – це більш ніж достатньо. Останній 21 грудня на стоянці біля "Абриколю" ДТП з матеріальними збитками, крім того крадіжки, бійки, - каже пан Савка. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (15)
  • Andriy Tsikalo

    стаття явна заказуха, про сіті не скажу, а от Абриколь точно "очорнили".  Все там адекватно і культурно.
  • Анонім

    а церквів для кого наліпили ,ходіть і молітся ,нема чого бухати з к**вами по ночах

    David Starr reply Анонім

    Бухати із к**вати по ночах у церкві? Це вже цікаво.

  • Анонім

    В Тернополі і так мало є нормальних закладів де можна віддихнути , а їх ще паплюжать. а може вони не хочуть комусь платити?????
  • Анонім

    Не знаю на рахунок Сіті, а про Абриколь можу сказати, що то все брехня. Я постійно там граю в більярд і ще ні однієї повії там не бачив і про крадіжки теж не чув. Там все під камерами. Я бувало пару раз машину лишав у них на парковці і нічого . І персонал там ввічливий. І є на Бамі хоча б кудись піти. А хто хоче напитися, то знайде любе місце для цього. Ви подивіться скільки на зупинках ввечері пяних людей, і нічого все всім подобається.

    Анонім reply Анонім

    так написано , що повії у сіті. Ви не читаєте чи так просто тупите?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:23 Бучацькі поліцейські 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera Від читача 11:51 День кар’єри в ЗУНУ: крок у професійне майбутнє 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вона вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів 09:02 Ранкові обстріли Дніпропетровщини. Є загиблі та постраждалі, серед яких — діти 08:01 Чи варто в найближчі дні чекати потепління в Тернополі та області 22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up