В Тернополі у школах та садках вчать правил дорожнього руху

В Тернополі у школах та садках вчать правил дорожнього руху
  • В рамках "Тижня безпеки дорожнього руху" для тернопільських школярів та діток в садочках проводять цікаві зустрічі із поліцейськими.
  • Шкільні офіцери поліції розповідають про те, що безпека на дорозі стосується кожного.

- За один тиждень інспектори провели 20 занять в загальноосвітніх закладах та 8 занять у садочках, під час яких розповіли діткам про Правила дорожнього руху та їх обов'язкове дотримання, про те, хто такий "пішохід" і чому він відіграє значну роль в дорожньому русі, - повідомляють в управлінні патрульної поліції в Тернопільській області. - Також, зважаючи, що уже травень, і зовсім скоро усі підуть на літні канікули, діти часто катаються на велосипедах, самокатах, роликових коньках, патрульні нагадали їм правила поведінки та зосередили увагу, що в жодному разі біля доріг не можна влаштовувати ігор, заради їхньої безпеки. 

Усі діти активно долучалися до розмов з поліцейськими, розповідали про власні пригоди та різноманітні цікаві ситуації. Після кожної зустрічі, на згадку про гарно проведений час, усі робили спільне фото та ділилися враженнями від почутого.

Відео дня

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Володя Україна!

    я теж так рахую що треба такий придмет ввести щоб державний службовець проводив раз чи два на неділю!
  • олег

    потрібно не тиждень безпеки,а ввести предмет по правилах дорожнього руху.може дійсно діти навчаться переходити дорогу
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:01 На Тернопільщині в останню путь провели 50-річного священника 17:01 Під час гасіння пожежі у свинокомплексі в Тернопільськомцу районі врятували 650 свиней 16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up