Партнер рубрики Події

Велика пожежа у Байківцях: горів очерет, трава і дерева

Велика пожежа у Байківцях: горів очерет, трава і дерева

11 травня черговий караул місцевої пожежної команди с. Шляхтинці ліквідовав пожежу сухого очерету на площі 4000 м кв. у Байковецькій громада.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС в Тернопільської області.

Це уже вдруге за тиждень місцева пожежна команда комунального підприємства «Байковецьке» виїжджала на гасіння пожежі у Байківці. І знову на околицю села в напрямку Смиківців. Цього разу з чийого злого умислу чи необережності горіли очерет, суха трава і навіть дерева, — повідомили в Байковецькій громаді.

Відео дня

—  Пожежа не вибирає, що нищити — сухий очерет чи житлові будівлі. У даному випадку, робота місцевої пожежної команди допомогла врятувати життя та майно, контролюючи та гасячи велику пожежу, запобігла поширенню вогню на інші будівлі та прилеглу територію, що допомогло уникнути подальшої шкоди, — зазначають рятувальники. — Тому наполеглива праця, швидка реакція та ефективна діяльність місцевих пожежних команд непереоціненна.

Нагадаємо, раніше 20 хвилин повідомляли, що 11-14 травня на Тернопільщині та низці областей України оголосили про пожежну небезпеку.

 

Читайте також:

Цілий гектар сухостою і автівка. Де горіло на Тернопільщині 4-го травня?

На Микулинецькій масштабно горіла суха трава. Як не допустити пожеж в екосистемах?

Не зупиняє і 10-15 років тюрми. Сніг зійшов — і почалось: люди, не паліть суху траву!!!

 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up