Партнер рубрики Події

"Велика, простора, просто бомба": тернопільським військовим та переселенцям подарували квартири

"Велика, простора, просто бомба": тернопільським військовим та переселенцям подарували квартири
  • У Тернополі передали ключі від нових квартир учасникам АТО/ООС та тимчасово внутрішньо переміщеним особам за програмою Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.
  • Отримали своє омріяне житло 14 сімей. Передали сертифікати в присутності влади в урочистій обстановці.

Новий житловий будинок розташований на вулиці Тарнавсього. На початку заходу представники духовенства провели спільну молитву. Та освятили будинок.

- Я хочу подякувати від учасників бойових дій нашій державі та тернополянам за цю суттєву підтримку, – розповідає власник нової квартири, учасник Ато Едуард Ремезюк. – Це значно покращить наші умови проживання. Зайшов у нашу квартиру і був дуже приємно здивувався. Велика, просторна, просто «бомба». Дякую нашій Україні, а українцям – миру, здоров’я та процвітання.  

Особисто привітав новосельців і керівник обласної державної адміністрації Ігор Сопель.  

Відео дня

- Ми сьогодні маємо змогу вручити сертифікати на отримання житла родинам, які потребують поліпшення житлових умов, –  розповідає керівник ОДА Ігор Сопель. – За кошти з державного та місцевого бюджету збудували 14 квартир для сімей бійців АТО, сімей вимушено переміщених осіб та сім’ї, які потребують покращення житлових умов. Основна мета цих програм – створити умови, щоб наші громадяни могли отримати якісне житло.

Можливість надавати житло дозволило збільшене фінансування державних житлових програм, нова програма кредитування внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО/ООС.

- Мені приємно бачити втілення наших ідей та старань, – каже голова правління державної спеціалізованої установи Державний фонд сприянню молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний. – Реальним результатом цих ідей є щасливі сім’ї, які отримали довгоочікуване та омріяне житло. Таких заходів будуть десятки, а то й сотні вже найближчим часом, бо наприкінці минулого року держава привернула увагу до житлової політики.

Як розповідає Сергій Комнатний, зараз працюють на урядовому рівні по підготовці концепції програми комплексної державної програми забезпечення житлом окремих категорій громадян. Тому щасливих сімей, які потребують житло, стане більше.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Andrey Sooher

    А для чого виділяти гроші із бюджету?Одна висотка-один поверх ветеранам.забудовщики не збідніють.

    Петро Беріт reply Andrey Sooher

    Інше питання для чого сєпарам квартири на халяву? 5 років живе у Тернополі і далі кацапською говорить. За що така честь? Воїни ООС вже всі отримали і тепер черга цих сєпарів?

    Петро Беріт reply Andrey Sooher

    Andrey Sooher розкине на всіх решту та й ок. У нас так якогось милого квартири мало не в половину дорожчі ніж у Франківську, а якість гімно. Навіть не знаю чи радіти чи співчувати тим людям. Тільки єблан Лило будує висотою 2.5м  квартири... як в печері...
  • Галина Павлівна

    Про переселенців треба добре  було подумати...Чи не вони прикликали туди путіна.....
    Сироти і  інваліди вже всі забезпечені житлом!?
  • Люда Петраш

    А сиротам що не треба житла ,хоча кімнату гуртожитку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 На Фабричній зіштовхнулися дві Тесли та Тойота: є потерпілі 22:01 Чи можна святкувати та радіти під час війни: пояснює Митрополит Епіфаній 21:56 По всій Україні запроваджують аварійні відключення електроенергії 21:01 Як діти можуть отримати путівку на відпочинок через програму «єОздоровлення» Від читача 08:54 На Тернопіллі шукають роботу 176 осіб з інвалідністю. Роботодавці, які їх працевлаштують, отримають компенсації! 20:01 Третій рік війни, а в деяких лікарнях Тернополя і досі немає укриттів: «20 хвилин» перевірили 19:06 За хабар в доларах США працівник ТЦК відбувся штрафом. Чи залишається на посаді? 18:01 Медики Тернопільської обласної дитячої лікарні Алла Філюк та Світлана Євтушенко отримали почесні нагороди 17:27 Тернополянці загрожує до восьми років тюрми за крадіжки з супермаркетів 16:30 Скоро сім років з дня вбивства Іринки Мукоїди: розгляд справи у суді… почали спочатку 15:50 Вночі буде мороз: на Тернопільщині оголосили штормове попередження photo_camera 15:15 Напідпитку та без водійського посвідчення молодик їздив вулицями Тернополя в комендантську 14:35 Житель Чортківщини за 300 євро хотів відкупити товариша від поліцейських. Йому загрожує тюрма 14:02 Бізнесу не дали ні копійки, а жителі змушені чекати гроші на відновлення житла після обстрілів 13:20 Понад дев'ять тисяч осіб на Тернопільщині складатимуть НМТ. Кількість охочих зростає щороку 12:50 На Тернопільщині судитимуть лікаря ВЛК за те, що підробив діагноз військовозобов'язаному 12:11 «На щиті» повертається захисник з Тернополя Андрій Вовк 11:34 Чому на клумбах у Тернополі замість квітів – бур’яни photo_camera 10:57 Мешканець Заліщицької громади наловив риби у Дністрі на 70 тисяч 10:13 У Тернополі на місяць зупинили котельню. Де не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up