Партнер рубрики Події

"Велика, простора, просто бомба": тернопільським військовим та переселенцям подарували квартири

"Велика, простора, просто бомба": тернопільським військовим та переселенцям подарували квартири
  • У Тернополі передали ключі від нових квартир учасникам АТО/ООС та тимчасово внутрішньо переміщеним особам за програмою Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву.
  • Отримали своє омріяне житло 14 сімей. Передали сертифікати в присутності влади в урочистій обстановці.

Новий житловий будинок розташований на вулиці Тарнавсього. На початку заходу представники духовенства провели спільну молитву. Та освятили будинок.

- Я хочу подякувати від учасників бойових дій нашій державі та тернополянам за цю суттєву підтримку, – розповідає власник нової квартири, учасник Ато Едуард Ремезюк. – Це значно покращить наші умови проживання. Зайшов у нашу квартиру і був дуже приємно здивувався. Велика, просторна, просто «бомба». Дякую нашій Україні, а українцям – миру, здоров’я та процвітання.  

Особисто привітав новосельців і керівник обласної державної адміністрації Ігор Сопель.  

Відео дня

- Ми сьогодні маємо змогу вручити сертифікати на отримання житла родинам, які потребують поліпшення житлових умов, –  розповідає керівник ОДА Ігор Сопель. – За кошти з державного та місцевого бюджету збудували 14 квартир для сімей бійців АТО, сімей вимушено переміщених осіб та сім’ї, які потребують покращення житлових умов. Основна мета цих програм – створити умови, щоб наші громадяни могли отримати якісне житло.

Можливість надавати житло дозволило збільшене фінансування державних житлових програм, нова програма кредитування внутрішньо переміщених осіб та учасників АТО/ООС.

- Мені приємно бачити втілення наших ідей та старань, – каже голова правління державної спеціалізованої установи Державний фонд сприянню молодіжному житловому будівництву Сергій Комнатний. – Реальним результатом цих ідей є щасливі сім’ї, які отримали довгоочікуване та омріяне житло. Таких заходів будуть десятки, а то й сотні вже найближчим часом, бо наприкінці минулого року держава привернула увагу до житлової політики.

Як розповідає Сергій Комнатний, зараз працюють на урядовому рівні по підготовці концепції програми комплексної державної програми забезпечення житлом окремих категорій громадян. Тому щасливих сімей, які потребують житло, стане більше.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Andrey Sooher

    А для чого виділяти гроші із бюджету?Одна висотка-один поверх ветеранам.забудовщики не збідніють.

    Петро Беріт reply Andrey Sooher

    Інше питання для чого сєпарам квартири на халяву? 5 років живе у Тернополі і далі кацапською говорить. За що така честь? Воїни ООС вже всі отримали і тепер черга цих сєпарів?

    Петро Беріт reply Andrey Sooher

    Andrey Sooher розкине на всіх решту та й ок. У нас так якогось милого квартири мало не в половину дорожчі ніж у Франківську, а якість гімно. Навіть не знаю чи радіти чи співчувати тим людям. Тільки єблан Лило будує висотою 2.5м  квартири... як в печері...
  • Галина Павлівна

    Про переселенців треба добре  було подумати...Чи не вони прикликали туди путіна.....
    Сироти і  інваліди вже всі забезпечені житлом!?
  • Люда Петраш

    А сиротам що не треба житла ,хоча кімнату гуртожитку
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя 09:30 На фронті загинув розвідник-сапер з Тернопільщини 09:01 У центрі Заліщиків встановили розкішні Великодні декорації. ФОТО photo_camera 08:01 Розпочався Страсний тиждень: особливості кожного дня від понеділка до неділі 20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up