Відійшла у засвіти знана тернополянка

Відійшла у засвіти знана тернополянка

Завдяки наполегливості Лідії Королюк Тернопільщина перестала бути "білою плямою" на туристичній карті України.

Сумну звістку 8 жовтня повідомило Управління туризму обласної державної адміністрації.

- Управління туризму обласної державної адміністрації висловлює щирі співчуття з приводу смерті Королюк Лідії Григорівни, директора приватного підприємства ,,Оксамит-КЛ”, одного з лідерів туристичного бізнесу Тернопілля, чий внесок у становлення туризму у нашому краї важко переоцінити, йдеться у повідомленні в соцмережі.

Лідія Королюк працювала у галузі туризму Тернопільської області з 1976 року. Становлення туристично-рекреаційної галузі області відбувалося за її безпосередньої участі. Туроператорську діяльність здійснювала з 1997 року. Завдяки наполегливості Лідії Григорівни, за тісної співпраці з управлінням туризму облдержадміністрації Тернопільщина перестала бути ,,білою плямою” на туристичній карті України.

Відео дня

Велика увага очолюваного Королюк Л.Г. ПП ,,Оксамит-КЛ” приділялася наданню маркетингового та інформаційно-рекламного забезпечення галузі туризму області. Одна з перших почала активно просувати бренд ,,Тернопільщина туристична” на ринку туристичних послуг України та закордоном, підтримавши тему організації та проведення інформаційних та прес-турів для журналістів іноземних та всеукраїнських ЗМІ. З 2002 року представляла туристичний потенціал Тернопільської області на міжнародних та всеукраїнських виставкових заходах, форумах та семінарах в Україні, Великобританії, Італії, Німеччині, Польщі, Угорщині, Чехії, Румунії, Молдавії, Білорусії, Росії, Казахстані.

Перша забезпечила в області надання послуг з комплексного обслуговування туристів, завдяки чому очолюване Лідією Королюк підприємство має велику базу партнерів і клієнтів в Україні та закордоном.

Особливу увагу приділяла маршрутам активного туризму, одному з найулюбленіших напрямків для молоді. Програми активних турів включають в себе сплави по річках Дністер, Серет, Черемош, спелеотури, пішохідні мандрівки у Карпати. Ініціювала та долучалася до випуску рекламно-презентаційних матеріалів про область.

Кваліфікований фахівець, ініціативна, небайдужа до розвитку внутрішнього туризму на Тернопільщині, творча, вмілий організатор, Лідія Григорівна користувалася повагою і авторитетом серед туристичної громадськості області та Західного регіону України. Займала активну позицію щодо збереження пам’яток історичної спадщини області, які є об’єктами показу для туристів. Одна з перших серед туристичних фірм організувала екологічні акції по очищенню залишків фортеці у с. Токи Підволочиського району та прибиранню території біля Джуринського водоспаду у Заліщицькому районі.

Завдяки своїй активній позиції Ліда Григорівна протягом багатьох років була членом усіх дорадчих органів з розвитку сфери туризму на Тернопільщині.

Приватне підприємство ,,Оксамит-КЛ” постійно ставало переможцем у різного роду всеукраїнських та обласних конкурсів.

За визначні успіхи у розвитку туристично-рекреаційної галузі області Королюк Л.Г. була нагороджено нагрудним знаком ,,Почесний працівник туризму України” та неодноразово відзнаками обласної державної адміністрації та обласної ради.

Нехай добрий, світлий спомин про Лідію Григорівну назавжди залишиться у серцях рідних, колег, усіх, хто її знав, любив та шанував. У нашій пам’яті вона назавжди залишиться добрим другом, надійним порадником та професіоналом своєї справи.

Глибоко сумуємо з приводу цієї непоправної втрати та висловлюємо щирі співчуття родині померлої. Віримо, що Всемилостивий Господь прийме її світлу та щиру душу в Царство Небесне. Вічна світла пам’ять нашій колезі та другу.

"20 хвилин" висловлює щирі співчуття рідним і близьким Лідії Григорівни.

Вічная пам'ять...

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Наталія Сташевська

    Співчуваємо, вічна пам’ять .
  • Світлана Руда

    Вічна пам’ять 🙏🙏🙏
  • Світлана Біскупська

    Хай з Богом спочиває.
  • Руслан Мельничук

    Хай з Богом спочиває.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up