Партнер рубрики Події

Відійшов у вічність 52-річний староста чотирьох сіл на Тернопільщині

Відійшов у вічність 52-річний староста чотирьох сіл на Тернопільщині

14 квітня, раптово перестало битися серце 52-річного старости сіл Скоморохи, Смолянка, Прошова та Теофілівка – Сампари Івана Петровича.

Сумну звістку про смерть старости повідомив голова Тернопільської районної ради Віктор Козорог на своїй сторінці у Фейсбук.

"Весь колектив Тернопільської районної ради та я особисто висловлюємо співчуття родині померлого – дружині та двом синам. Нехай спочиває з Богом… Вічна пам’ять Івану Петровичу…", йдеться у дописі.

Довідка: Сампара Іван Петрович народився 20 січня 1969 року, у селі Смолянка, Тернопільського району, закінчив Баворівську середню школу. Громадянин України. Освіта: середня. Член політичної партії ВО «Свобода». Свого часу був депутатом Тернопільської районної ради. На останніх виборах був обраний депутатом до Великогаївської селищної ради та склав повноваження і став старостою сіл - Скоморохи, Смолянка, Прошова та Теофілівка.

Відео дня

За словами друзів та колег, завжди був активним та ніколи не жалівся на здоров’я, до останнього грав футбол.

Редакція "20 хвилин" висловлює щирі співчуття родині, друзям та близьким.

Читайте також: "Важка втрата": помер викладач тернопільського університету

Перестало битися серце відомої тернопільської журналістки
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (155)
  • Олена Костюк

    Царство Небесне
  • Любов Шрамко

    🙏Вічная пам‘ять🙏
  • Наталя Рога

    Вічна пам'ять
  • Оля Потапенко

    Вічна пам'ять амінь.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up