Партнер рубрики Події

В які години 9 грудня не буде світла у тернополян

В які години 9 грудня не буде світла у тернополян

За розпорядженням диспетчера «Укренерго» сьогодні, 9 грудня, на Тернопільщині вводять в дію Стабілізаційні графіки погодинних вимкнень.

Про це повідомляє «Тернопільобленерго».

Виходячи із доведених НЕК «Укренерго» лімітів споживання електричної енергії для нашої області, ВАТ «Тернопільобленерго» повертається до застосування, розробленого раніше, Стабілізаційного графіка погодинних вимкнень електричної енергії. Діятиме він від 5 по 11 грудня.

Енергетики наголошують, що даний стабілізаційний графік погодинних вимкнень електричної енергії споживачам буде діяти у тому випадку якщо не виникатиме дисбалансу в енергосистемі країни, в іншому випадку запроваджуються аварійні відключення, попередити про які заздалегідь неможливо. Детальніше ознайомитися з графіком погодинних вимкнень можна на фото нижче.

Відео дня

У будь-якій ситуації споживачам варто з розумінням віднестись до даної ситуації та бути готовими як до короткочасних, так і тривалих перерв в електропостачанні.

Нагадаємо, постійні перебої з електроенергією створюють чимало проблем як для підприємств, так і житлових приміщень. Через перепади електроенергії люди залишаються без опалення, деякі магазини призупиняють свою роботу, а також виходять з ладу засоби обігріву та побутова техніка.

Читайте також:

Як у тернопільських магазинах зберігають м'ясо та заморожені продукти, коли нема світла? Ми перевірили

Котли шалено горять – на ремонт чекають тижнями! Як захистити прилади від перепаду напруги?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (43)
  • NataNata Oruzhak

    Леся війна в украіні а тобі світло
  • Леся Смик

    Коли вже нарешті перестануть вимикати свіло
  • Читач87

    Я все розумію, війна, але вимикають світло на 6 годин включають через неповні 3 години це вже край. В квартирі холодно, діти хворіють, а в сусідньому будинку зовсім не виключають
  • Наталія Пронишин

    Де ті графіки з підписом і печаткою відповідальної особи, надайте нарешті Людям, згідно вашого наказу.

keyboard_arrow_up