Партнер рубрики Події

“Він завжди буде у наших серцях”: Андрій Шморган помер від ускладнень після кору

“Він завжди буде у наших серцях”:  Андрій Шморган помер від ускладнень після кору
  • Він до останнього боровся за життя, але, на жаль, недуга перемогла. Третього травня не стало 27-річного тернополянина Андрія Шморгана, за життя якого боролися у реанімації обласної університетської лікарні.
  • У чоловіка було ускладнення після кору, він лежав у лікарні у важкому стані.

Про смерть Андрія повідомляють у соцмережі “Фейсбук” його друзі та близькі.

“Знав тебе, напевно, як ніхто довго... Чому світ такий несправедливий і забирає завжди найкращих?!... Ти був сильний і до останнього боровся за життя, але, на жаль, хвороба перемогла.... Спочивай з миром, Друже!, - написав Ярослав Головко.

“Серце плаче...Невимовний біль...Важка втрата для усієї нашої родини... Важко змиритися і повірити, що Андрія більше немає з нами ...Але він буде у наших серцях назавжди... Вічная пам’ять, дорогий Андрійку", - пише Oksana Libovych‎.

Відео дня

Нагадаємо, Андрій Шморган захворів 6 квітня, у нього боліло горло, була температура кашляв. 11 квітня у нього з’явилася висипка. Медики діагностували кір. 12 квітня почав ще більше кашляти та задихатися, його перевели в реанімацію на кисень. В суботу, 13 квітня після обіду стало гірше, почав задихатися, не дихав, його перевели на штучну вентиляцію легенів. У вівторок 16 квітня у нього відмовили нирки, і його перевезли в обласну університетську лікарню. Недуга прогресувала так швидко, тому що у нього вроджена вада легенів, і вони найшвидше уражуються, розповідала раніше "20 хвилин" дружина Андрія Катерина. 

Чоловік був підключений до гемодіалізу у реанімації в обласній університетській лікарні. Але нирки не запрацювали, стан був критичний.  Друзі, родичі, однокласники та одногрупники весь цей час молилися за Андрія, збирали кошти на лікування, здавали кров. На жаль, хвороба виявилася сильнішою…

Андрій Шморган закінчив Тернопільський медуніверситет, у нього вища фармацевтична освіта, працював медичним представником мережі аптек. У Андрія залишилася дружина та чотирирічний синочок…

Колектив “20 хвилин” щиро співчуває рідним та друзям Андрія Шморгана. Вічна йому пам'ять...

Довідка

Для матеріальної підтримки сім'ї Андрія Шморгана можна надсилати кошти на картку дружини Катерини Анатоліївни Шморган: 4149 4991 1202 6966.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (89)
  • Mariya Kozhushko

    Вічная пам'ять
  • Halyna Sopiha

    Царство Небесне Спiвчуття Рiдним.
  • Аня Ковальська

    Царство небесне.
  • Kapa Tatiana

    ВІЧНА ПАМЯТЬ.ЦАРСТВО НЕБЕСНЕ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб 20:00 Жителька Хмельниччини намагалася відкупитися від поліції за п'яну їзду 19:03 Скільки коштує зібрати великодній кошик: як змінилися ціни за рік у Тернополі photo_camera 18:30 Єгері 68 бригади знищують «тернопільськими» FPV дронами ворожу спецтехніку - Сергій Надал ( пресслужба Тернопільської міської ради) 18:00 На Тернопільщині зросла захворюваність на ГРВІ, особливо серед дітей 17:15 Мріяв обійняти доньку, яку не бачив понад рік: історія відновлення тернопільського захисника 16:35 Чоловіку, який у Тернополі вивіз тіло померлої матері у валізі в парк, загрожує до трьох років тюрми 16:10 Смерть чоловіка в Настасові: працівнику агропідприємства оголосили підозру у вчиненні наруги над тілом 15:20 Жителів Тернопільської області підозрюють у незаконному видобутку піску на понад 40 млн грн play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up