Вийшов з дому у новорічну ніч і зник. На Зборівщині всім селом шукають зниклого Володимира Горина

Вийшов з дому у новорічну ніч і зник. На Зборівщині всім селом шукають зниклого Володимира Горина

Правоохоронці Зборівського відділення поліції розшукують мешканця села Чистопади, 28-річного Володимира Горина. Чоловік вийшов з дому у новорічну ніч, 31 грудня і досі про його місце знаходження нічого невідомо. Про зникнення чоловіка повідомила 7 січня його співмешканка.

Прикмети зниклого: ріст 170-175 см, волосся темно-русявого кольору, середньої тілобудови, на правій нозі нижче коліна є шрам, - повідомляють у відділі комунікації поліції Тернопільської області. Був одягнений в камуфляжні штани, чорну футболку, червону сорочку, синій светр та спортивну вітрівку чорного кольору.

У сільраді Чистопадів розповідають, що Володимира шукають всім селом, та наразі результатів немає.

- Вони святкували Новий рік вчотирьох: батько, двоє синів (один із них Володимир – прим.ред) і вдова, - розповідає староста села Ігор Грунтовський. – Вживали спиртне, потім жінка пішла додому, чоловіки полягали спати. Пригадують, що Володимир кудись виходив, потім повернувся, потім знову пішов. Коли зранку прокинулися, його вже не було. Про зникнення чоловіка компанія цілий тиждень не розповідала нікому. Аж на Святвечір сестра Володимира принесла батькові калач і запитала, де брат. Наступного дня звернулися в поліцію.

Відео дня

У Чистопадах тривають пошуки односельця. Поліція вже опитала людей, залучали до пошуків собаку, продовжує староста села. Також у селі намагаються розбити лід у Сереті, можливо, Володимир утопився. Але після різдвяних морозів річка міцно замерзла, добратися до води не вдається.

Володимир Горин неодружений, не працював ніде, тягнувся до чарки, розповідає староста села.

- Як щось десь заробив, то пропив, - каже він. – А взагалі в селі з роботою складно, тому люди зловживають спиртним. Колгосп розвалився, орендарі приїхали, змолотили зерно і поїхали…

Довідка

Якщо вам щось відомо про місце перебування Володимира Горина, телефонуйте на лінію "102" або (03540) 2-12-45. 

 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Єврей

    Колгоспи люди самі порозвалювали, як тільки мали можливість, то по цеглинках розбирали будівлі, і крали все, що погано лежить. Зате тепер всі ниють, що роботи в селі нема.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж 18:30 Біля дамби Тернопільського ставу висадили катальпи 17:50 На вісьмох вулицях «Нового Світу» 18 квітня не буде води
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up