Партнер рубрики Події

Власний бізнес – це легко: тернополянкам розкажуть як відкрити власну справу та стати успішними

Власний бізнес – це легко: тернополянкам розкажуть як відкрити власну справу та стати успішними

Під час майстер-класу жінки дізнаються, про те, як наважитися і відкрити власний бізнес, з чого почати та яка покрокова інструкція, а також секрети тайм-менеджменту, делегування, побудови команди та масштабування.

За інформацією організаторів, майстер-клас «Власний бізнес – це легко» запланували у Тернополі на 22 липня.

Захід підійде для жінок, які прагнуть розвиватися та досягати успіху у власній справі, для матусь у декреті, які мріють про найкраще для своїх дітей. А також для жінок, які мають власний бізнес, але не знають як масштабуватися.

На зустрічі тернополянки познайомляться з двома фантастичними бізнес-леді.

Відео дня

Оксана Тимків – засновниця компанії Woman Franch – франшизи №1 для жінок в Україні та Європі: «Мудрик» (80+ центрів в Україні), I’m SMART ( два центри в Болгарії, один центр у Польщі, понад 100 тис відвідувачів в мережі щомісяця). Спікер у Forbes Ukraine та Superwoman, авторка книги «Бізнес-МАМА».

А також Уляна Сороківська – засновниця студії кулінарних вражень UCOOK. Студія кулінарних вражень UCOOK – це атмосфера, яку створюють. Кожен гість, що переступає поріг студії та стає учасником цього магічно-кулінарного процесу, залишає її особливим післясмаком затишку, щастя та бажанням повернутися назад. Студія кулінарних вражень успішно працює у Львові з 2021 року та активно масштабується по всій Україні.

— Не проґавте цю унікальну можливість дізнатись більше про захоплюючі франчайзингові проєкти, щоб отримати натхнення та знання для початку власного бізнесу. Приєднуйся на безкоштовний майстер-клас «ВЛАСНИЙ БІЗНЕС – ЦЕ ЛЕГКО» з Оксаною Тимків та Уляною Сороківською, щоб розпочати свій шлях до успішного підприємництва, — повідомляють організатори.

Аби стати учасницею майстер-класу варто зареєструватися за посиланням ТУТ.

Читайте також:

Як отримати від 50 до 250 тисяч на власний бізнес? Реальний досвід тернополян, які вже це зробили

Тернопільські підприємці отримають понад 18 мільйонів гривень на розвиток бізнесу

Кошти на бізнес: як відкрити власну справу за підтримки держави. Розповідаємо покроково

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up