Партнер рубрики Події

Вночі на БАМі пограбували два авто

Вночі на БАМі пограбували два авто
Двоє злодіїв близько 2.30 ночі, 2 серпня, пограбували два авто на вул. Київська, 9. Потерпілі звернулись у правоохоронні органи, де їм пообіцяли зробити все можливе, аби знайти зловмисників.

За словами свідка крадіжки тернополянина Ігора (прізвище не вказано за проханням хлопця, редакції воно відоме - прим.ред), злодії розбили вікна у авто і з одного авто поцупили відеореєстратор, а з іншого навігатор. Ігор додає, що сигналізація грабіжників не відлякала. 

- Діяло двоє чоловіків до 30 років. Потерпілі звернулись у міліцію, приїхали експерти, слідчі, взяли відбитки з авто, -  каже Ігор. - Працівники міліції знайшли камери спостереження на вулиці. Можливо, на них буде видно злодіїв. Сказали, що зроблять все, що зможуть. 

Авто хлопця також обікрали три місяці тому. Тоді грабіжників міліція зловила. Після чого він завжди виглядає у вікно чуючи на вулиці підозрілі звуки. 

Відео дня

- Я побачив як грабіжник заліз в авто і в салоні чимось підсвічував, - говорить Ігор. - Поки я побіг за ліхтариком, то йому з вікна будинку хтось крикнув і грабіжник втік. Виявляється, що перед тим він і ще якийсь один чоловік "лазили" біля іншого під'їзду. Вони там придивлялись до бусів і в одного спрацювала сигналізація. Після чого злодії втекли. 

Після того як сигналізація вимкнулась, грабіжники вернулись до того ж буса. Вони розбили вікно, знову спрацювала сигналізація і чоловіки втекли.

- Коли вони пограбували те авто, я не знаю, - додає очевидець. - Але після того, один із них прибіг до наступного авто, власне, що я і побачив. 

Коментар від працівників міліції опублікуємо згодом. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Баба Яга

    сумно..
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль 11:00 У Тернополі планують відремонтувати дорожнє покриття ще на семи вулицях 10:25 Митрополит Василій освятив Плащаницю для Архикатедри Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up