Партнер рубрики Події

Вночі на «Дружбі» невідомий стріляв у чоловіка

Вночі на «Дружбі» невідомий стріляв у чоловіка

"Блокбастер" по-тернопільськи: вночі 12 грудня на вулиці Просвіти (масив «Дружба») трапилась стрілянина. Через словесний конфлікт один із чоловіків вистрелив в іншого із пневматичного пістолета.

Мешканець одного із будинків розповідає, що вже від сусідів почув про те, що хтось когось «підстрелив».

- Йшов зранку на роботу, бачив, що на дорозі багато крові. Спочатку подумав, може, хтось побився. Біля нічних магазинчиків тут часто збираються любителі випити. Але потім знайомі сказали, що там стріляли. Ніби в Голлівуді живемо! – дивується Віктор.

Продавець із магазину, неподалік від якого трапився інцидент, підтвердила, що вночі таки не було спокійно.

Відео дня

- Дівчинка, яка була на зміні, казала, що почула "хлопок". Але подумала, що хтось із хлопців петарду кинув. Зранку вже прийшли працівники поліції, почали розпитувати, що і як. Але ми нічого особисто не бачили. Тоді поліцейські розповіли, що вночі один чоловік підстрелив іншого.

Із власних джерел «20 хвилин» стало відомо, що потерпілий нібито звертався за медичною допомогою у травмпункт. Лікарі виймали кулю з ноги. Однак самі працівники закладу відмовилися коментувати ситуацію.

Натомість у поліції підтвердили, що стрілянина таки була. Між чоловіками виник конфлікт, один із них дістав пневматичний пістолет та вистрелив. Поліцію вже викликали медики. Однак потерпілий наголосив, що ніяких претензій ні до кого не має, відмовився писати заяву та пішов із лікувального закладу.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Ігор Васильович

    пневматичний пістолет не стріляє гумовими кулями, це скоріше за все був пристрій для відстрілювання гумових куль (в народі "травмат"), але він ніяк не пневматичний, там використовується сила порохових газів, а це уже вогнепальний називається

    Ольга reply Ігор Васильович

    Саме так
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up